Hemma med älsklingen

Det blev inge Erica och Daniel, älsklingen orkade inte åka. Så jag är hemma med älskling och baara myser :) Jag älskar dig gubben <3



hem till Erica och Daniel

Nu har jag ätit taco... MUMS! är bara så himla mätt! Älsklingen ringde, han kommer och hämtar mig sen ska vi åka till Erica och Daniel. :) Kommer hem till pappa sen! :) Hörs snart! :)







29/12-09

Idag gick jag upp vid 1.. Färgade några slingor i håret, det blev ganska bra. Sen käkade jag frukost, vitt bröd och tzatziki, åååh gud så gott! Vill tillbaka till GREKLAND NUU! Sen bara för att jag saknade Grekland åkte jag och solade, haha :) Nu är jag brun och fin till nyår.! Åkte sen hem till pappa och gjorde lite matte, typ tre tal... haha. Vi fortsätter i morgon.. Nu sitter jag bara vid datorn och fördriver tiden, först ska vi åka till affären och köpa bananer till tacon. Sen ska vi åka och hämta min lillasyster som är hos en kompis.. Sen efter maten ska jag hem till älsklingen och myspysa :) <3









puss!




Fixa håret på mamma



Fixade håret på mamma! :)



Nyårs klänning




99:- på Gina Tricot




suddig bild. Men jag älskar "nitarna" runt halsen!



Läängtar till helg!



Saknar, vill ut med dooom igen snart! ;)


Ihelgen eller nästa helg brudar! Då jäklar :)

Bella J, Jag, Martina. Sötisarna



Julafton!



Fick detta underbara halsband av min älskling. Vitt guld, trodde jag skulle svimma när han sa det.
Jag älskar dig gubben min <3

Släkten på pappas sida!


Så såg jag ut på julafton. God Jul :)




Klart!








Bloda slingor i luggen, syns lite dåligt kanske, men man ser inte utväxten lika mycket :)







puss




Färgar håret

Jag har sån utväxt i håret, jag har aldrig färgat håret hemma, bara hos min faster som är frisör. Tänker aldrig färga det hemma häller. Hon har inte tid förrän 4:e Januari.. Jag vill se hyffsad snygg ut på nyår. Så nu färgar jag bara två slingor i luggen, då ser det bättre ut, sen ska jag ha sick sack bena och topera lite, då syns inte utväxten.! Super bra!

Vi hörs snart! :)

puss




Stäääd dag.

Nu har jag precis ätit frukost. Nu ska jag städa mit stökiga rum! Sen ska jag göra choklad praliner och senare ska pappa hjälpa mig med matten!

Sen i kväll blir det skridskor igen! :)




TÄVLING HOS FRIDAHJÄRTAKEVIN!






Jag är med och tävlar om ett hemligt smink kit hos
FRIDA HJÄRTA KEVIN i samarbete med makeupcosmetics.se"


VA MED NI OXÅ! Lycka till :)




09-12/10

Körkortsterori

Sen hem till mamma

I morgon äre lucia på lillebrors dagis! Vi hörs snart igen! hejdå :) pussss !



09-12/5

har varit mycket nu! Igår slutade jag kl kvart över 12.. Åkte ner på stan och shoppade till partajjet på kvällen :)  Sen åkte jag hem till min älskling. Vi käkade sen gjorde jag mig i ordning och drog i väg till Mimmi. Fullt hus dära.. Bella, jag, hanna, mimmi, oskar, denniz, martina, Carro och några fler.. kommer inte ihåg vad dom heter. haha. Jaa jag vart ganska full iaf! haha. Roligt var det att festa med dom där brudarna, fy fan! :D!! kom hem vid 2, somnade direkt! Nu sitter jag här.. helt yrr... Nu ska jag och älskling åka i väg och kolla på cross! 9500:- KTM 04:a 125:a! 4 takt tror jag det var ! :) Sen ska vi väl åka cross heela dagen och senare åka skridskor. Sen hem till pappa och sova :) Först ska vi bada jazzi :) Sen i morgon blire JULBORD!! Gud vad jag läängtar! Älskar mat! Du får äta precis hur mycket du vill!!  Nu ska vi snart dra! Hörrrs :)





puss!


/bloggbella




TÄVLING HOS "FRIDA HJÄRTA KEVIN"





Jag är med och tävla om ett presentkort hos FRIDA HJÄRTA KEVIN i samarbete med www.accessoarshopen.se, var med du också!



LYCKA TILL!



09-12/1 23 dagar kvar till JULAFTON!

Vaknade nyss har precis fixat mig, håller på med frukost! Bästa måltiden på dagen. Jag börjar kl 12.15 och slutar 13.30, hur skönt är inte det då? ojoj.. Sen ska jag till stan och handla julklappar :) Kanske träffa lite komisar oxå, sen ska jag hem och laga köttbullar med potatis och sås, haha det var länge sen man käkade det, så man har ju saknat det lite grann! haha. Sen ska jag hem till älskling och åka skriskor!?!? :D Och hoppas att Daniel och Erica följer med ! :) Oj får inte glömma, ska göra lite läxor innan jag åker skriskor :)! Sen myspys med älsk!

Shit, min pojkvän fyller år nästa vecka.. 20 ÅR! Vad kan man köpa?? Lite tips tack!





Snart beställer vi resan till kreta tror jag det blir den här gången! :) Några tips annars :)?




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!