09-10/31 och det är ... LÖRDAG!

Det är LÖRDAG LÖRDAG LÖRDAG, Wiiiiieeehooo :)!   Nu ska jag hoppa in i duchsen sen ska jag till bönan och fira min fastefr som blir, hm... 26 eller 31 kommer inte ihåg, haha. aja, sen ska pappa skjutsa hem mig så jag kan få fixa mig eftersom det är paaaarty hos Tone :) Tar bussen ner med tjejerna om jag hinner och förfestar och gör oss i ordning och så :) Ska bli mysigt i kväll :))
Aja, måste skynda mig nu, får se om jag äns kommer hem  kväll haha :D



/bloggbella



09-10/30

Idag har jag solat, inte gjort så mycket... skulle börja vara nyttig ju, jo vad åt jag nyss .............  PIZZA :D haha gick ju bra. Kollar på idol, sen .... sängdaggs? TAGGAR IAF TILL LÖRDAG :D    hörs hej!



/bloggbella



09-10/29

Nu är jag hemma! Skönt, haha. Tycker faktiskt inte om att shoppa, bara få kläder haha. Köpte ett par skor för 200:- på kapphal skit snygga! Sen köpte jag en långärmad tröja - rosa halva priset! ja, det var väl det jag köpte, kommer inte ihåg, haha. Jaa nu ska jag försöka sova tidigt, blir väl TV hela kvällen, TAGGAR STORT TILL LÖRDAG! Wiiie! :) Hörs i morgon!


/bloggbella




09-10/29

Nyss vaknat, ligger i sängen med datorn i knät. Ja som ni förstår så bloggar jag på datorn. Nu tänkte jag gå upp och äta flingor, sen ska jag duscha sen fixa håret lite grann. Mamma kommer och hämtar mig kvart över 10. Måste skynda mig lite. Min dag är planerad så att vi ska till uppsala, Gränby centrum sedan lelle's och sen kommer jag väl hem till 8 kanske. Jaa det är allt jag ska göra i dag, vi hörs nog innan säng daggs! TAGGAR inför LÖRDAG, LÖRDAG!! ojojoj:)


/bloggbella




09-10/28

Jag orkade inte skriva igår kväll, jag var helt slut när jag kom hem.. Haha, var ju med Madde, Tone och Johanna igår! Åh vilka sköna brudar! Lova yaah ;) Vii är inte riktigt klok någon utav oss, haha. heeelt galna! ojoj. Aah vi tattade iaf på någon konstig film , det var både thriller och komedi, orkar inte skriva vad den handla om, den var så invecklad. Aah, nästa gång vi alla ses är på LÖRDAG! jippie! Längtar och längtar.

I dag händer det nog inget speciellt, jusst nu tänkte jag börja med att ränsa ur garderoben sen ska jag försöka få tag i Elin, vi kanske ska ner på stan.

Imorgon ska jag till uppsala - Gränbycentrum, shoppa ännu mera!haha.

Fredag!? Ta det lungt bara! ;)

Nu ska jag fortsätta att städa, vi hörs senare! pusss



/bloggbella




09-10/27

Tisdag!
Gick upp för en timme sen ungefär, har käkat frukost, hårtbröd med mjölk och jordgubbs sylt. skit gott! Det smakar som flingor. haha! jusst nu sitter jag med handuken för jag har precis duschat! Nu tänkte jag torka håret och ta bussen ner till stan och soola! Sen träffa btrudarna Tone och Johanna vi ska hyra nån eller några bra filmer och sen åka ner till forsbacka. Sen i kväll vet jag inte vad som händer faktiskt, hoppas det händer nått roligt iaf!  vet inte vad jag ska ha på mig, svarta cheap monday ,svart gina tricot linne , nit skärp från gina och en beach koffta från gina tror jag. Svarta stövlar med klack eller vita converse?  aja det blir vad det blir,
Vi hörs innan säng dags! puss




mm.. 3 liter öl.!  Ser gott ut, men det var det inte när den var slut. usch, haha.


/bloggbella




09-10/26

ja! Idag har jag passat lillesyrran, vi käkade frukost sedan tog vi bussen och drog in till stan. Vi gick lääänge på stan köpte nå spel åt emma och nå läppglans. Sedan köpte jag nå kläder till mig :) Sen käkade vi på macdonalds och sen vart det bio " upp" jag tyckte den var skit rolig! haha.  ja, sen åkte vi hem med bussen . jag käkade och övnings körde lite. Jusst nu sitter jag och kollar på grannfäjden. As kul . ;D! Sen efter tv:en äre SÄNGEN som gäller. Förhoppnings vis så blir det fba eller ja, iaf tone och madde och johanna kanske ;D? skulle vara rolig. nu ska jag kolla klart på grannfäjden! puss på er!



/bloggbella




09-10/25

Hallå där!

Idag firade mig vi lite hos mamma, fick ännu mer pengar. hihi. Igår köpte jag ett par svart stövlar med klack, skit snygga! 30% desutom, perfekt! Aja nog om det, nu när det höstlov. Åh så skönt! I morgon ska lilla syrran och jag gå på bio "upp" hoppas den är bra:) Efter som jag ska passa lillesyrran så får jag 200 kr. lätt förtjänta pengar!? hehe. Sen senare i veckan ska madde och jag nog till Tone och umgås lite! Skönt, utan party för engångs skull. På Torsdag ska jag och mamma och mormor och morfar till uppsala, gränby centrum. Pengarna finns nog inte kvar när jag har varit där, haha.


JO! Nu är monster jam biljetterna beställda! Jippie. 14 november kl 19.30.




Nu känner jag mig trött, höres i morgon! Kram

/bloggbella




09-10/24

Jag måste berätta för er. Jag skriver blogg för att det är roligt, och hoppas att några läser den. Ni får mer än gärna kommentera! Jag har inte det perfecta lyxlivet som de flesta kända bloggarna har! Jag har ett helt normalt liv! Hoppas bara att fler och fler kommer att läsa min blogg. Vet inte hur man kollar hur många som har varit in på min blogg, men ni kan väl kommentera så underlättar det för mig! ;) 



Jag fick reda på att kenzas hund fyller samma dag som mig, haha :D 22 oktober power !hehe



puss hej! :)
/bloggbella




09-10/24

Ja, när jag fyllde år fick jag pengar,pengar,pengar,pengar och åter pengar!  haha. Fick förstårs lite små saker oxå. :)

Idag ska jag åka till valbo och handla upp alla mina pengar tänkte jag:) Igår köpte jag en jätte snygg kjol från gina tricot.! Svart kjol med "nitar" på! 199 kr!






Jaa, orkar inte skriva mer nu, har grymt ont i huvudet så jag ska väl krypa tillbaks i sängen!




puss på er !

/bloggbella




Min födelsedag idag. Hurra hurra.

Hallojsan.

Idag är det en helt vanlig dag.. eller inte! Det är min födelsedag idag. haha. Pappa och familjen väckte mig i dag med lite presenter. Fick pengar och vantar. haha bra och ha nu! Efterskolan så kommer alla till pappa och firar mig. Hör av mig senare om vad jag fick.





 Hejdå!
/bloggbella



09-10/20 fyller 22 oktober!

Hallojsan!

Tänker göra ett snabbt inlägg. I söndags så firade vi mig lite på pappas sdia. Jag fick 800 kr till en krustång (som egentligen kostar 40) Bra där! Då har jag penagr övcer till nå annat roligt :D Sen fick jag 250 på gina tricot och små pyssel. Jag fyller på torsdag. då blire lite större kalas! Sen blire väl kanske festa på lördag. eller så ska jag och älsklingen bara mysa. Har ju hela huset för oss själv heela natten ända till på söndag kväll. Vi ska laga god mat och baar mysa :) Sen på söndag ska jag ha kalas på mammas sida. Oj nu börjar jag! Vi höres. Pussss!




/bloggbella




09-10/10

Hallå där allihopa!

Jusst nu har jag precis vaknat och försöker bestämma mig vad jag ska göra för tattuering. Något förslag? Det ska vara ganska litet ingen stor. Ja igår, fredag så gjorde vi inte så mycket . Efterskolan åkte jag hem till Andreas och bara slappade. Sen sa pappa att dt var nå konstigt på min telefon räkning för 150:-. Jag åkte hem till pappa och kollade var det var. Förra månaden hade jag fått 3 sms av 72777 och de smsen kostade 50:- st. Kul, jag vet inte äns var det är för nå. Men vi måste iaf betala det. Aja, I dag ska jag dra hem till Tone och hennes gäng och kolla på FOTBOLL :D kulkul.

 Åh herregud! Måste berätta en sak, igår när jag stog och väntade på bussen ungefär 3 minuter från där jag bor. Aah bussen var typ 5-10 min försenat. Det åker långtradare och bilar förbi där hela tiden. Det var en långtradare som åkte igenom rondollen precis vid mig, när han körde ut från rondellen blinkade han in på sidan för att stanna. Han stannade den långa långtradaren och klev ut ca 30 meter bort från mig. Jag tänkte inge mer på de så jag stoppade i hörlurarna och lyssnade på musik. Efter en stund ser jag hur han tittar på mig, han ska väl fråga efter väg beskrivning tänkte jag.
 Jag drog ut ena luren och sa: va.
 Han : Hejsan gullet!
Jag: Va?! .
Han : ska du ha skjuts?
 Jag: NÄÄ!? (hur skjutton ska han komma in med den långa långtraderen  till min skola!?!?)
 Han: Ska vi inte mysa, gullet? 
Jag : VA NÄÄ!?! Jag ska till skolan nu!.
 Han : okej så du vill inte mysa med mig gullet?
Jag : Men NEJ!?!? bussen kommer aldeles snart!
Han: okej, nä jag bara frågade. Sen gick han.okej..

HUR NORMALT ÄR DETTA! HELT SJUKT! Jag tänkte för stunden sparka han i pungen så han fick något att bita i! Men då kom jag och tänka på Engla! :( Hon sprkade till Anders Eklund och det var då han blev arg och tog tag i henne! Jag var helt själv på busshållsplatsen! Tänk om hade hade tagit tag i mig! Och slitit med mig in i lastbilen. ! Jag ringde upp min pojkvän så fort som möjligt, och berättade det. Ja jag var chokad så jag började gråta!
OFFTA MAN STANNAR EN LÅNG JÄVLA LÅNGTRADARE FÖR ATT FRÅGA EN TJEJ SOM SKA TILL SKOLAN OM HON SKA HA SKJUTS ELLER VILL MYSA. NEJ FY FAN!
Han var lite längre än mig. Inte så tjock och hade brunt hår och mörka ögon tror jag!Ca 40 - 45 år gammal!
Tänk om han är på en annan liten flicka. Jag fick höra sen av min klass kompis att det hade varit 3 våldtäckter förra helgen i bomus där jag bor på en 9:årig och en 13:årig flicka, Sen har jag hört att det var en liten pojke. TÄNK OM DET VAR HAN!!! Ska jag anmäla, vissa säger att jag ska göra det. Tycker ni det?

Nu vågar inte jag ställa mig vid denna busshållsplats igen.!




Miss Rhodos :(


/bloggbella




09-10/08

Hallå där!

Nu är det inte långt kvar tills jag fyller år! Jag önskar mig mest en tatuering och en bärbar dator av mamma och pappa :) Hoppas jag kommer att få det. eller ja, inte en ny dator om ni tror det. haha pappas gamla bärbara. Ja den är inte så gammal nu. Den e ganska fräsch. Typ ett - två år gammal. Den är snygg oxå :) Aja nog om det. Idag äre bara skola.... usch. Ja, igår köpte jag gymkort :) Så nu jävlar äre nyttigt som gäller! Gymma tre gånger i veckan och äta godis på lördag! Eller inte allas. aja, nu ska jag gå. Vi börjar lektionen.



älskling <3
Hejsvejs!
/bloggbella




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!