...

Så jävla less...

Fy fan vilken dag, jobbig dag, stressig dag, inte min dag, så nu tänker jag inte skriva förs imorgon bitti, höres då! Tjiiing









i want you



humor

'
haha



Tisdag början på Onsdag

Stressig dag igår, slutade 3 igår, åkte hem och städa undan en massa kläder och fixade lite i rummet. Fixade en massa saker med skoterklubben, gud så skönt att ha det gjort!! Sen blev det till att beställa kebab eftersom vi inte har något kök.. Åkte sedan till A och kikade..hm,  tell you later. ;) var där ett bra tag till slut åkte jag till sandviken och hämtade upp pappa och hans 3 jobbarkompisar, haha 4 stora karlar i min lilla coupe! haha dämparna är slut och det blev ju inte bättre när 4 karlar hoppa in i bilen.. Ja skjutsade runt en till hille, sätra och stan. Sedan åkte pappa och jag förbi A och kikade... mohaha ;) Missade hela desperate housewives!.. men inte BB :)  A kom även på fika kl 12 i natt haha :D

Ikväll blir det nog Desperate housewives ist :)


Idag ska jag försöka skriva en vetenskaplig rapport, som ska in SENAST idag, helst igår.. men men... Ska börja med den idag och skriva klart hela innan jag åker hem från skolan idag!

BTW, IDAG FÅR JAG HÄMTA MIN STUDENTMÖSSA!!! kl 3! ÄNTLIGEN!!

Nu lär jag skynda mig till skolan!! tjjing


älsklingen



tråkigt tisdag fast det händer mycket

imorse vaknade jag upp hos pojkvännen han släppte som vanligt av mig hemma så jag hoppade direkt in i duschen och gick till husvagnen .. för att få i mig frukost, ganska mysit faktiskt att sitta där inne med familjen!

Åkte till skolan, har haft eget arbete heela förmiddagen, ända sen halv 9 har jag suttit på samma plats och skrivit en massa arbeten, känns sköt att få klart lite saker! Ska ha eget arbete på denna lektion också.. Sen ska jag ha seminarium kvart i 2 jippi, sen slutar jag väl nångång efter det..

Ska hem och busa lite med lilla syster, sen ska jag till garaget och kika på en sak som.. ja ni får veta sen haha :)
Sen vid 7-8 ska jag hämta pappa och hans jobbakompisar, dom skulle göra nå skojj, typ äta middag och spa tror jag, hur skönt som helst!!

Sen blire TV:en med familjen, desperate houswives!! sen BB!

 


Dagens lunch!



Mor och dotter dag! mys

Igår så var mamma och jag i valbo, hon hämtade upp mig vid 4 tiden när hon hade slutat! Vi åkte in till valbo och gick på fiket "Madame" vi beställde en varsin tacopaj! Den godaste pajen någonsin, love it!

 Sedan gick vi till crispin och köpte mina älskade converse skor, ljusblå! Sen gick vi tsm och kikade i affärer och hade riktigt mys, sen åkte vi även till skopunkten där jag köpte mina Jofama by Kenza skor!
Sen släppte mamma av mig hemma oss pappa, så kom min pojkvänn och hämtade mig, blev som vanligt en kväll i soffan med BB och sedan sängen!



 
Världens bästa tacopaj!




SKOR♥


Köpte två nya skor igår!

Fick conversen av mamma, tack mamma :)!




Superfina converse ljusblå typ, love it!

699:-




Åååh, mina favoriter!

Jofama by Kenza!

dom kostade 649:-
fick dom för 197:-


Det var först halva priset på dem, sen såg jag att det hade lossnat pärlor och då sa hon i kassan att jag fick 70 % på dem ist för 50 % , Kuuung! haha 




lillasyster

har så grymt tråkigt, slog på en film sen kommer lilla syster in och vill spela "vem där" tur att det händer något när hon kommer hem :)




söthjärtat mitt



m å n d a g


Kom till skolan halv 1, och fick höra precis vad man vill höra när man endast har en lektion "vi har ingen lektion, eget arberte".. Så sofia och jag satt bara och pratade i en timme sen tänkte jag, va fan jag kan lika gärna åka hem?! så jag gjorde det..

Det är mycket som snurrar runt i huvudet nu, vad ska man ha på sig på lördag? vad ska man köpa till Elif som fyller 20? eller hon har fyllt men vi ska fira henne på lördag!

Prov på torsdag + inlämning i morgon.. + 2 rester denna vecka, detta klarar jag!! eller...
jorå :D




En måndag

God morgon alla läsare!

Nu har jag precis kommit ur badet, kanske hur skönt som helst, nu har man iaf vaknat!!

Ska leta på kläder som man kan ha på sig idag, föresten har bara en lektion idag :D wiihoo

Så nu ska jag fixa lite sen käka frulle, och de lär jag göra i husvagnen för vi har inge kök längre.. haha


Hörs senare pusssilipusss



Shoppingen igår

det var meningen att jag inte skulle köpa något igår men...




Fassna för denna väska, kostade 200 kr men det var en liten reva i den så fick den för 150 kr, klart man slår till!


Denna ring! blev helt kär i denna ring, kostade 100 kr så det var inget att snacka om!



ROZZZA




ROZA ÄR UTE UR BB-HUSET!!

BRA?

DÅLIGT?





VAD TYCKER NI?






jag tycker det faktiskt är ganska skömt att bli av med henne..





SÖÖNDAG


Så himla skönt att ligga i sin säng under sitt täcke efter en helg som denna, inte en lugn stund.

Det känns faktiskt rätt skönt att gå till skolan i morgon eftersom det har varit en fart fylld helg.



Imorse vaknade jag av ett sms från Tone "Jag hinner inte till 1  kommer nog till kvart eller tjugo över 1 :)".. Tänkte.. hm.. vaddå...? FAN ska möta Tone i valbo om mindre än en timme!! upp och hoppa, fixa&trixa , käka frulle sen iväg. Jag HANN kom till och med fram för Tone, haha.

Riktigt skönt att prata med henne, du är guld värd pullan!

Fikade lite och kikade i affärer, det gamla vanliga man brukar göra när man åker till köpis.. Vid 5 tiden hämtade jag upp pojkvän eftersom vi skulle grilla hos mig, tog ut lilla grillen vi har hemma hos pappa och började grilla! riktigt mysigt faktiskt! A och jag bestämde oss för att gå på bio "hur många lingon finns det i världen?", käkade middag sen så drog vi iväg på bion. Först fikade vi en snabbis, sen blev det bio. Riktigt trevlig söndag må jag säga :)) Filmen var super bra! den var faktiskt innspelad i gävle i början!! hihi

nä, go natt alla fina läsare :) puzz





Lördag

Älsk och jag vaknade skit tidigt, kanske ur skönt som helst!! tog ett bad sen drog jag hem till pappa en sväng, var till valbo och jula en sväng  och  käkade tacorester till lunch, FAN va jag älskar tacos! Drog hem till pojkvän sedan till valbo och tog en fika sen tog jag pärlan min och åkte till Lotta! underbara lotta med hennes två underbara barn! :)) Först satt tvi bara och prata och tog det lugnt,drack lite te och hade mysigt. Sen kom hennes kompis med TACOS!! wii, dom lagade i ordning tacos medans jag busade med ungarna, sen satte vi oss ner och käka super mysigt tjejer!

Sen satte vi oss även framför öppna spisen och bara hade trevligt! Prata, käkade lite godis samt busade med ungarna, vid 9 tiden drog jag hem till pojkvännen och skjutsade ut dom på party, fick skjutsa folk HELA kvällen, alla skulle fram occh tillbaka, fram och tillbaka... Hade man hämtat ena och släppte av han så kom det alltid fram en annan som skulle ha skjuts från det ställe jag precis kom ifrån... ojojoj..
Skjutsade även mamma och lasse, men då var pojkvännen med, ganska rund under fötterna hela buntern höhö.
Satt hemma hos mamma en sväng sen åkte jag in till stan och släppte av A och då skulle nån annan ha skjuts.. Ja ni fattar, inte en lugn stund på hela kvällen.. Vi kom hem 20 över 4 .. jag somnade 5 för A snarkade så sött hihi..

Det var en rolig kväll. Tjärnade ihop 600 kr +  ett par converse skor! lycklig tjej!!




Fredag


Skön skoldag, emelie och jag satt och pluggade heela förmiddagen med vårat jävla projektarbete.. åkte hem till min pojkvän vid 1 tiden, satt med datorn och höll på med projektarbete ända fram till 6 tiden, käkade korv och pommes, ganska gott faktiskt eftersom det var så länge sen!

Jag drog hem till pappa och höll på lite till med projekt arbete, till slut gav jag upp, var smått irreterad!.. det var meningen att jag skulle till interpool med bästa hanna och linnea men det blev inte så, hade varken lust eller pengar till det.. det får bli nästa helg ist, åkte hem till pojkvännen på kvällen, vi gick och la oss tidigt bara för att! :)




JAG MISSADE BIG BROTHER OXÅ!!! fan




torsdag mitt på dagen

Gick hem från skolan.. studentmössan finns i skolan men fick inte tag i någon som hade tid att öppna!!! damp..


nu ska jag bada och ta det lugnt i nån timme sen blir det stress igen..

handla, laga mat, plugga, mysa, kika tv, plugga, städa....

ojojoj vi hörs senare, pusss!



TORSDAG

God morgon alla underbara läsare!

Imorse var det inge bra morgon..
Vaknade upp hos pojkvännen han skjutsade mig som vanligt hem innan han åkte till jobbet, käkade frulle med syskona medans pappa kikade på nå rör eftersom vi snart ska få golvvärme hemma! SKÖNT!

Hoppade in i bilen  vid 8 som vanligt, vrider om nyckeln och INGET händer.. absolut INGET, inte ens en lamp jävel lös!!..

pappa och jag putta bilen från parkeringen och försökte med startkablar men det gick ine alls... OCH när vi stod och försökte få igång bil jävlen så började det hagla.. wiie....

Pappa skjutsade mig till skolan iaf, kom en halvtimme försent. men men..
Nu sitter jag och väntar på att kl ska bli fem i tio för då ska vi ha konferans sen efter det så slutar!

Ikväll kommer babe så ska jag laga mat åt hela familjen så ska vi försöka få fart på min bil.... och kanske åka till hans jobb så jag får tvätta pärlan HELT!


Jag ska som sagt laga mat i kväll, nå tips på någon god middag :)?


2007 <3



onsdag fast tisdag

igår hade vi tema dag.. skit kul..

slutade tidigt så drog till skutksär i det fiina vädret!! Mamma var hemma hon eftersom hon kännde sig lite krasslig på morgonen.. Vi satt i solen i ett bra tag och bara tog det lugnt resten av dagen.

vi lagade mat och gick till affären i det fina vädret. Eftersom det var tisdag så var det alla bra program på samma kväll..

kikade på favorit progremmet Desperate Housewives och även Big Brother :)
som även kvar i skutskär igår, så fick gå upp tidigt i morse för att hinna allt.. ta bad, fixa&trixa samt äta frulle.

Idag

har bara haft två lektioner, första och sista lektionen, så man har ju lååång håltimme.. hatar det..
men soft dag ändå!

Idag köpte jag min + pojkvänns balbiljett!! 1000 :- för två st.. dyrt! det är nog värt det!

ringde nyss minpojkvän och han kommer troligtvis på fika ikväll. ska nog baka med syrran då :)
 
       nu ska jag gå ner och prata med pappsen samt börja laga mat! höres :)



lilahår och hål i läppen förra året..  hahahah



-

Tjohejsan bloggen! längesen igen nu va..

hade inte tid igår att skriva men allt kommer ikväll, hörs snart igen! pöss



tjohej


mina syskon är så gulliga mot mig... verkligen..

nu snart ska jag sätta på mig mina nya skor och gå till pojkvännen :) tjiing hörs i morgon!




Inlägg av min lillebror Linus

bella är en clown .se
bella kiss.se

bella saknar mamma .se
bella bajskorv .se

/Linus R 6år..





Ett inlägg av min lillasyster Emma

fan var för heter jag bella det äret fult namn fan fan.

ring inte jag pussar på min påjkvän.

/ Emma R 9 år..




TÄVLING!

jag är med och tävlar om ett riktigt snyggt klock halsband hos www.emys.se, hoppas verkligen jag vinner.

Men ni borde oxå vara med att tävla kika in på hennes blogg och var med och tävla ni oxå!!

lycka till!!





pösss




jusstja

eftersom jag har ätit så mkt sötsaker nu den senaste tiden så ska jag gå till skolan i morgon och försöka varje dag denna vecka i mina nya rbk! + ATT DET ÄR SÅ VARMT NU FÖRTIDEN! SOLEN LYSER SOM BARA DEN JU!!

åååh snart sommar! tänk att man längtar så fruktansvärt mkt!

thailand med älsklingen i höst, men älsk vill bila genom europa , det skulle jag oxå vela fast nästa år isf hihi :) thailand nu i år och bila genom europa nästa år! :)

sovasovasova



vetni!

Tänkte fråga favoriten (älskling) om han vill gå på bio med mig i veckan! hur många lingon finns det i världen ska vi se isf :D

Kom precis på att jag lär köpa bal biljetter i morgon till oss två!
kommer bli underbart

saknar han nu faktiskt! ska ringa han och prata nu sen ska jag sova!! natt på er pöss




en rolig grejj




mm cola



nämen!? vad liten den är??




alla snälla läsare

ALLA SNÄLLA LÄSARE!!

SKULLE INTE NI KUNNA VARA JÄTTE GULLIG OCH KOMMENTERA MITT INLÄGG?

OM T.EX. VILKA NI ÄR? NI KANSKE HAR EN FRÅGA TILL MIG? NÅNTING SKULLE BLI TACKSAM OCH DET SKULLE VARA ROLIGT VILKA SOM LÄSER MIN BLOGG :)!


KRAM



jusst nu..

jusst nu ligger jag under täcket och myser medans jag kikar på big brother och äter super goda chips!

efter BB ska jag borsta tänderna och ringa pojkvän och sedan sova!.. denna vecka kommer bli tuff så lär nu ladda inför veckan..

¨

världens godaste chips!



lördag + söndag

hej alla älskade läsare!

nu blev det samma visa igen, hoppade över att blogga på en dag... sorry men man kan inte göra det varje jävla dag..
men nu så..
imorgon blir det en ny vecka = nya tag!

Har ganska mycket i skolan nu denna vecka. kommer bli en sjuk tuff vecka, + att jag har mkt att hjälpa till med hemme eftersom vi håller på att rusta om HELA nedevåningen..

igår var det en tråkig lördag, degade mest bara. Var in till valbo en snabbis med älsklingen sen var vi tvungen till att hämta upp min lillebror som var hos en kompis vid halv 4 eftersom pappa var på mediamarkt och beställde vitvaror till vårat nya kök.  När vi kom hem så var muraren här och murade våran öppna spis! wiie, vad mysigt det kommer bli på julaftons morgon med öppen spis, ååh riktigt mys!!
Vi var hemma hela kvällen och hade mys med godis och det var jag som lagade mat, det blev fläskytterfile med klyftpotatis och bea å vitlöksbröd, blev så sugen på nå typisk "sommar middag" (typ grillat kött) eftersom det var så fruktansvärt fint väder ute!
Sen hände det inte så mkt mer för min del..

Imorse så åkte jag hem till pappa och hjälpte till att lyfta alla möbler vi har nere eftersom rusten drar igång i veckan. Sen åkte jag till skutskär för det var så tråkigt.. det är faktiskt rätt mysigt i skutskär! speciellt när solen lyser! var där hela dagen, käkade middag gick en sväng med mamma och lille bror till lilla lilla centrum om man ens kan kalla det så?? en mat affär + en blomster affär typ det ända som finns.. haha mysigt ändå!
har varit en riktigt mys söndag!

hörs pössss!


det börjar ta sig!



fick strumpor av mamma, tack mamma det behövde jag verkligen :))




En fredag!

jippi.. vilken dålig uppdatering..

denna vecka har faktiskt varit skit tråkigt. har inte haft något att skriva om, haha.

Idag vaknade jag upp med älskling i min säng, tog en dusch och satte mig med familjen och käkade frulle, riktigt mysigt faktiskt. Lilla syster är sjuk stackarn, så hon är hemma och sover? antar jag.. Jag skulle oxå vilja det nu!

DAMP!! Fick precis hör att vi inte har någon lärare!!! fan då kunde jag lega hemma och sovit nu ju! Nä nu ist ska jag åka hem och hämta min dator så emelie och jag kan jobba med vårat jävla projekt arbete..

Hörs sen!


hjärtat mitt




så irreterad på dig, ge uppp någongång!


Du! hihi



En helt vanlig jävla tråkig Tisdag

Mys dag igår!

Vi träffades hela familjen utanför tennstoper igår vid 6 tiden, jag tog som vanligt fläsknoisette med bea och pommes och till förrätt så tog jag och älsklingen och dela på vitlöksbröd med tzatziki, åååh det är så gott!
Vi satt och pratade allihopa och hade riktigt trevligt!

Av mig och älskling fick pappa 12 paket kaffe, snacka om att han blev glad!

Åkte hem till älskling en sväng igår och kikade på BB efter det somnade vi, haha helt slut!

IDAG

Vaknade upp hos favoriten (älskling) i morse, han släppte av mig hos pappa när han skulle till jobbet. Käkade frulle med familjen och sedan bar det iväg till skolan.. jippi.. har haft historia C och nu så hade vi ingen religion  så det är två timmars håltimme för min del... funderar på att åka hem en sväng och kanske ta en bad ellernå, öva på redovisningen jag ska ha senare i efter middag..

Aah så får det bli! Nu åker jag hem, hörs senare pusspusss!!


love you




måndag..

Idag var det bara en lektion, skönt! åkte förbi en sväng till skutskär för att hälsa på mormor och morfar var där en kortis på lite fika sen åkte jag hem och har bara legat i sängen och dega hela eftermiddagen..

Nu ska jag sätt fart på mig själv, snart kommer älskling så blir det tennstopet med familjen + älskling och pappas bror och många fler, mysigt va! Vi ska fira pappas födelsedag! fast han fyllde år igår, av mig och älskling  får han.. Tänker jag inte säga nu förresten..

Gott det ska bli!!!! ojojoj hörs i morgon, pusspusss!





studentkryssning

Lördag

Vaknade 10 på lördags morgonen.. Drog hem till pappa för att fixa till allting innan jag skulle iväg, mamma kom även förbi en snabbis. Pojkvännen skjutsade mit till läkerol vid 20 över 2 eftersom bussen skulle gå vid 3 så jag skulle hinna i tid, vilket jag gjorde oxå. Mötte upp Tone och sprang runt och letade efter buss nr5, klar bästa bussen!!
Det var kaos vid bussarna.. alla sprang runt för att försöka hitta sin buss..

Vid 3 klev vi på bussen och öppnade första cidern, underbart! Busschaffisen var nog den bästa, han satte på musiken på max! Fullt ös på bussen eller ja, vi 4 tjejer i fram och någon fylleskalle i bak.
Vi kom fram vid 5 till terminalen, det första vi gjorde var att sätta oss i baren och beställa dricka. vi fick vänta i två timmar innan vi fick gå på båten. När vi hade kommit på så lämnade vi allting i hytten sen drog vi ner och käkade buffe.. inte så mycket som jag tyckte om men jag tryckte i mig lite kyckling mm..

Sen gick vi till taxfree och köpte lite alkohol inför kvällen. Alla 4 tjejer gick till hytten och skulle göra oss iordning inför kvällen sen vare paaaarty! mycket dans och skojj! Tone å jag var redan slut vid 3-4 tiden.. haha vi satt i hytten dö hungrig och bara väntade in frukosten som började kl 5. GODASTE FRUKOST JAG NÅGONSIN ÄTIT! Vi gick och la oss kl 6 på morgon/natten eller ja..


Söndag

gick upp 11 och städade i ordning hytten och duschade och fixade lite ´sen gick vi och käkade macka och kikade lite på karaoke och väntade på att få gå av båten, jag drack ingenting på söndag.. haha vi fick gå av båten kvart över och vi sprang till bussen för att hamna med samma busschaffis och det gjorde vi! Tone å jag var rätt slut på bussen hem..
Älskling hämtade upp mig på läkerol, vi åkte hem till mig och myste hela kvällen, jag somnade ganska tidigt vid 11 och gick upp 11 i dag, sov 12 timmar haha!




BILDER KOMMER SENARE



Pappa 39 på söndag

Jo, pappa fyller år på söndag, jag som kommer hem vid 9 + bakis!... hjälp. Aja vi ska ut och käka hela familjen på måndag ist för min skull :)

ska ner på stan snart och försöka hitta nå roligt till min älskade pappa!  Han fyller hela 39 år!

Nästa år blir vi 60 tsm!

Pappa fyller 40 och jag 20 :D



Fira utomlands :D?



MysFredag



Du! och jag! vi är tokiga bådatvå!


har lektion nu.. håller på med ett arbete om vatten! super kul..

jag slutar kl 11 i dag och så ska jag åak till american take away och 2 köpa kebabpizza och åka hem till mig och duka upp för pojkvännen kommer hem till mig på lunchen och käkar!
Efter det så ska jag ner på stan och köpa det sista innan kryssning, kommer bli ap roligt!
Sola ska jag även göra innan jag åker hem och packar!

Sen ska jag träffa älsklingen och käka middag med honom, kanske käkar hos pappa vem vet! :)

Sen i kväll ska jag vidare till Tone's place för att tagga lite lugnt till kryssningen, haha. Funderar på att göra fruktsallad att ta med till na ;)

ist för en massa onyttiga saker! hehe



torsdagskväll

Har precis bäddat ner ungarna och dom somnade ganske fort. Vi har varit och handlat en massa chips och kikat TV hela kvällen. Riktigt mysigt var det!

Sen har jag även städat hela köket och vardagsrummet. Pappa, Helena och min älskling är på brynäs matchen, och så klart blev det ju förlängning.. så nu sitter jag bara och väntar på dem så ska jag lägga mig sen..

Kikar på kalla fakta jusst nu, snart blir det BIG BROTHER!


Imorgon ska jag hinna med mycket.. skolan först slutar halv 2, ska hinna träffa mormor och morfar och mamma. Sen ska jag ner på stan och shoppa det sista till kryssningen. Sen ska jag hinna vara länge med min älskling och senare på kvällen så ska jag hem till Tone, vi ska bara ta det lugnt och tagga lite lugnt inför helgen!! WIIE- Bilder kommer på söndag kväll!






torsdag

vilken dag!

Kom precis hem fast än jag slutade kl 11..

Jag ringde min pojkvän och undrade om vi skulle käka lunch tsm men han hade med sig matlåda kom jag på.. så det gick ju inte..
Ville åka till stan och leta kläder till studentkryssningen som är nu på lördag!!! Tänkte först åka till stan men kom på att det kostar att parkera där då kan jag lika gärna åka till valbo för samma peng.. messade Tone och frågade var hon gjorde "Sitter i skolan ska snart till köpis" fick jag till svar. Så jag vände för att hämta upp henne vid skolan så vi gick bra många timmar där.. Vi käkade även lunch - taco! så klart.. haha min favvo. 

Tone träffade sin kille vid 2 tiden och jag drog till mormor och morfar för en snabb fika, sen åkte jag även hem till mamma en sväng.

fick en slant eftersom jag ska på studentkryssningen :)

nu har jag panik!! måste leta kläder till kryssningen, och börja packa..


hörs senare!...


 



I'm back!

hejhejhejhejhej!

Jag har varit sjuk ända sen i söndags..
Men igår lyckades jag ta mig till skolan för jag skulle åka till min faster och färga håret (bild kommer senare) blev skit blond.. nästan FÖR blond. men jag är väl bara ovan..

Efter jag hade varit hos faster och fixat håret i sandviken så tog jag bilen till älsklingens jobb, älsklingen tvättade pärlan åt mig! :)

Sen åkte vi hem till honom och käkade lite middag och sedan la oss framför TV:n, skönt!
Sen ringer min plastmamma och säger att dom har stått i kö i hela 2 och en halv timme på ikea, jag som är så snäll satte mig i bilen med andreas och åkte till valbo och hämtade upp dom, glad dom blev! sötnosarna.

Vi svängde förbi farmor och käkade lite macka och TE, mums. Sen kom pappa efter mycket om och men. Vi åkte hem till mig en sväng och snackade lite med pappa och fikade lite kladdkaka från i förrgår.. haha..
Sen åkte vi hem till andreas och kikade på big brother sen la vi oss och sov :)

Imorse så försov jag mig.. har bara en lektion kvar nu :)


Nu ska jag dra till stan och leta kläder till studentkryssning och sedan sola!!
hörs...




...

så sjuk som man kan bli..

kan inte svälja - tomt i magen.. vid 4 idag lyckades jag få i mig ett glas yoghurt.. Sen fick jag i mig lite spaghetti och köttfärssås..

Älskling kom förbi mig!! Det gjorde min dag! gud så underbart, han kikade på solsidan med mig, time out och även big brother . När han kom hit så hade sötnosen med sig en tidning till mig, han är väl för gullig!! :)älskar dig söttoppen min




  Älsklingen kom hem till mig med en tidning, bara för att jag är sjuk.
underbara du


sen köpte pappa oxå en tidning :)

nu ska jag lägga mig och läsa! pusspuss




ssöönnddaagg - sjjuuukkk.......

Söndag...

Vaknade vid 10 tiden idag..

Hade äckligt jävla ont i halsen..

Åkte hem till pappa så nu ligger jag ner bäddad i sängen helt förstörd.. orkar ingenting + att jag inte kan prata .. rösten har försvunnit..

Jusstja, snart kommer älskling förbi en sväng.. :) söt hjärtat mitt!






Helgen

Dålig uppdatering igen..


FREDAG

I fredags hände det inte så mycket för min del... Gjorde ordning tacos hemma hos älsklingen, suuper gott! Speciellt när man är hungrig!

Åkte förbi pappa en sväng och fikade, sen åkte vi hem till honom, blev en tidig kväll för oss! Riktigt skönt..

LÖRDAG

Vaknade ganska tidigt, åkte en sväng till valbo. Träffade Lotta och hennes söta dotter Ella! Fikade och prata - mys! Hade lite feber då oxå.. fruktansvärt..

Sen när jag kom hem till älsklingen så åkte jag föbi en snabb sväng till jungelcity och träffade mamma och minan små bröder. Sötnosarna!

Sen gjorde jag varma mackor i ugnen med resterna utan tacosen, hur gott som heelst!! (fan va hungrig jag blev nu)
Sen skjutsade vi älsklingens mor och morbror dom skulle på lite partajj och vi blev ensamma så vi åkte till affären och köpte en massa gott!



Mums! Vi gjorde egen milkshake oxå, sjukt gott!

Vi kikade på TV och hade riktigt mysikt, min lilla snygging!

Vi somnade ganska sent.. typiskt..




gårdagens outfit



Tröja - Gina tricot 149:-
Jeans - vera moda 399:-
Skor - H&M 299:-



Freeeeedag, vad händer

Go'morron alla läsare!!

Vaknade 7 i morse....... hade ont i hela kroppen, ont i halsen och ont i huvudet..

Tappade upp ett varmt bad och tog alvedon och käkade frukost. Efter det så mår jag hur bra som hellst! Lite öm i halsen kanske men jag har städat mitt rum, fixat med skoterklubben och kikat på TV med familjen, nu ska jag försöka sova någon timme sen ringa min underbara och åka hem till honom och mysa. längtar! länge sen nu eftersom han har varit sjuk och jag har haft fullt upp!

I helgen ska jag träffa lotta och hennes underbara barn!




TORSDAG - uppsala, interpool

TORSDAG

Kl 8 gick jag upp och direkt till badet! så skönt..
Mormor och morfar fixade frukost och när jag kom upp så käkade vi frukost sen blev det bråttom iväg!


Vi åkte förbi sjukhuset i uppsala för mamma hade varit där och tagit nå prover så vi fikade en sväng där, sen åkte vi till något som hette "bildemo" vi köpte en fälg till min bil, så skönt! Slipper jag skaka i 80 km/h ..
När vi kom fram till Gränby centrum så började vi med att käka på kina restaurang, så klart tog jag min favorit -Kyckligspett med jordnötssås!

Sen sprang jag fram och tillbaka i alla affärer de hade, köpte ett par jenas, tröja, smycken mm.

Vi åkte hem vid halv 5 tiden. Så jag fick bråttom som vanligt när jag kom hem halv 6 eftersom jag skulle möta upp tjejerna på interpool.

Fort som f*n in i bilen och åkte hem till pappa, gjorde i ordning mig på rekord tid, samt hann jag få i mig en gorby's!
Andreas hämtade upp mig vid 7 tiden och släppte av mig utanför interpool, vi tog det lugnt tog nån öl + cider. Åkte hem ganska tidigt vid halv 11. Andreas kom och hämtade upp mig där utanför :) Sen blev det sängen för min del!




Köpte en massa smycken






En tröja från
Gina tricot 140:-



Fick hem min ziperall!


Köpte ett ljusblått naglack från Åhlens








Handkräm + hårspray från Åhlens




+ ett par snygga ljusa jeans från vera moda 399:-




ONSDAG - Astrid Lindgrens barnsjukhus

ONSDAG

Gick upp vid halv 9, åkte direkt hem till mamma och käkade frukost, sen vare bara att klä på sig och packa ihop det sista.

Vi kopplade fast släpvagnen med skotrarna på sen drog vi iväg! Det ca 2 timmar att ta sig fram ända till huddinge.
När vi kom fram så lastade vi av alla skotrar + bohlins skotrar.
Vi började kl att köra en slinga som vi kunde följa. Jag fick köra en av bohlins skotrar, en ski-doo.
As kul!

Jag - på en ski-doo
Mamma - Polaris
Stefan - Ski-doo
Lasse - Yamaha

Att se alla bran bli så lycklig av de vi gjorde känns så himla underbart!
En jätte söt liten tjej kom fram till mig och sa "Du, De här är den bästa dagen i mitt liv" .. Man får ju en tår i ögat!

Vi körde från 1 till halv 3. Sen packade vi ihop allting och åkte till MCdonalds, skoterklubben bjöd på maten.
Vi kom hem vid 8 på kvällen, jag packade ihop allting i min bil och drog hem till pappa med bilen min och packade in igen eftersom jag skulle sova i skutskär.

Åkte förbi älsklingen innan jag åkte, han skarattade åt mig för jag kom dit i min ziperall som jag hade fått hem tidigare på dagen.  haha man ser bra rolig ut! men super skön! i love it.

Sen åkte jag hem till mormor och kikade lite på Big brother, sen vare sängen som gällde eftersom jag skulle upp tidigt och åka till uppsala!































pusspuss



sorry

Ingen uppdatering alls! vet ni vad.. har inte haft tid! Allt kommer i morgon, + bilder!

Go natt så länge



Nattinatti

Nu har jag varit hemma ett tag och busat med familjen, nu tänkte jag åka och överraska älsklingen. ;)

Har packat allting som ska med i morgon, spännande ska det bli! :)



Mitt hår


Har fått super fint hår efter jag klippte mig, ska ringa min faster i morgon och boka tid för färgning. Lagomt innan studentkryssningen.  




pusspuss




Mitt hår


Har fått super fint hår efter jag klippte mig, ska ringa min faster i morgon och boka tid för färgning. Lagomt innan studentkryssningen.  




pusspuss




Naturlig




Bella utan smink.. Och inte plattat håret

Skönt att gå naturlig en dag.









pusspuss



Smycken


In handlat nya smycken





Köpte nya ringar, trodde jag köpte en sån ring men...



.. man skulle tydligen ha den på detta viset.. haha




Dubbelring



De här fina smyckerna fick jag av min pojkvän när jag fyllde 18 år. Underbara pojk!
En äkta silverring och en turkos jetset klocka, han är ju för go min pöjk!


Sen fick jag ett vitt guld hjärta som halsband förra julen, jag tar ALDRIG av mig det. Sötnosen min!






Skiss bilder

Jag älskar att skissa, här kommer bilder jag har hittat idag






Andreas systers son, SötAdam












Min och Andreas hand!




Rockstar

Kom precis upp ur badet, nu ska jag fixa lite, torka håret sen tar jag bilen och åker iväg och köper rockstar - blev så jävla sugen jusst nu! Sen svänger jag nog förbi älsklingen en liten stund och myser lite.

Ikväll kommer mina skissbilder jag hittat. Älskar att skissa




DOM SA...

Dom  sa att den skulle ha kommit hem igår, så jag antar att den kommer hem till mig i dag då?

hoppas





JAG VILL...

Jag vill gadda mig snart! Eller jag SKA gadda mig snart! Alltså tatuera mig, så fort jag får pengar över så ska jag gadda mig :)

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra, har två olika tatueringer jag tycker är snygg. Jag tror jag ska rita upp min egna tatuering. Jag ska iaf ha tatueringen vid troslinningen och en vid handleden och vid foten. Ska börja med den vid troslinningen.

Snart så :))





-

SÄSONGS PREMIÄR FÖR DESPERATE HOUSEWIVES DEN 15 MARS 2011. LÄÄNGTAR!



BILD FRÅN GOOGLE.SE



Vad händer på torsdag? ja, jusstja

på torsdag ska jag åka ner till uppsala med mormor, morfar, mamma och max för SHOPPING!

Kommer gå på ett ställe som heter Gränby centrum, vi åker dit varje år  - flera gånger om året till och med.

Kommer bli super mysigt. :)

Sen senare påkvällen hoppas jag på att det blir interpool för mig och några kompisar. Har nå rabbat på bowlingen och minigolf där, skulle vara mysigt om vi fick ihop en tjejkväll i veckan, kanske till och med blir på fredag ist.



bild från google.se



Imorgon är det dagen D

Imorgon åker jag och min plastpappa och några andra upp till sthlm för att skjutsa runt de stackars sjuka barnen på skoter, djurgården kommer vara där, det blir korv grillning och lite annat smått och gott, kommer ta mycket bilder i morgon som jag kommer lägga upp på bloggen.

Kommer bli skit kul att se barnen vara så glad över det vi gör för dem.









Idag är det tisdag

På kvällen efter den jobbiga dagenigår så kikade jag lite på TV med familjen och käkade glass.  Sen senare åkte jag hem till min lilla sjukling! Vi myste hela kvällen och bara tog det lugnt :)


Söthjärtat



När jag vaknade i morse så var älsklingen redan vaken, stackarn hade lite svårt att sova. Vi gick upp och kikade lite på TV sen kännde vi att vi blev ganska rastlösa.. Så vi tog en kort promenix så han skulle få lite frisk luft.
När vi kom tillbaka gjorde jag lite frukost år oss.

Efter ett tag så tog jag bilen hem till pappa och nu ligger jag här i sängen och undrar va fan som kommer att hända idag??




Man blir glad över att någon annan blir glad

Efter en stressig dag så tog jag bilen min och åkte ner till söder för att sola, när jag märker att det ligger en HUGO BOSS plånbok på solariet. det var ingen inne där.. Så klart öppnade jag plånboken för att kika om det fanns nå ID kort eller något, inget sånt.. men jag hittade ett bankomatkort med ett namn på så jag utgick ifrån de namnet, sökte runt lite på internät och tillslut hittade jag ett nummer till hennes mamma, ringde upp och sa att jag hade hittat hennes dotters plånbok och hon blev överlycklig att jag hade ringt till henne. Hon sa till mig att hon skulle komma och hämta den direkt. Hon ringde upp en stund senare och sa att hon var i närheten. Jag sprang ut med plånboken till henne - alltså mamman. Hon var överlycklig att jag hade ringt - det borde finnas fler som dig sa hon. Det håller jag med om!

Det finns folk som bara stoppar saker som dom har hittat i egen ficka! Fattar bara inte HUR man kan göra nå sånt??  Okej om det är en hundring man hittat på backen? jag mena det kan man ju inte bevisa att det är någons men en plånbok, mobiltelefoner och sånna saker  -  läman in till polisen !! eller sök upp personen själv! Dom kommer att tacka dig!

Jag fick 200 kronor av hennes mamma för allt besvär och för att jag var så ärlig! Jag behövde verkligen inte pengar för det men det visar verkligen hur tacksam hon var! Då värmer det i hjärtat att man har gjort någon så glad!




Tisdag fast Måndag

Vilken dag det var igår!!

Började med att jag städa huset lite, dukade frukost till Emma & Linus och sen tog jag ett varmt bad medans de plockade undan lite på sitt rum.
Min andra lille bror Max kom hit vid kvart över 10, Linus och Max leker superbra ihop, kul va!
Emma och jag satt och kikade lite på TV och spelade lite spel, sen blev det bråttom som vanligt..

Först åkte jag förbi min älskling och tittade på hur han mådde, stackarn har varit riktigt sjuk.. Sen åkte jag förbi mina kusiner och hämtade en underkjol till min balklänning, tur att hon hade en, hade liksom inte vela köpt en bara för en kväll.. Kommer ganska billigt undan när man har kontakter. ahah. Min faster som är frisör ska fixa håret på mig till balen, sminka mig ska jag göra själv, ska gå till Jenny och fixa naglarna.. Lite små fix&tix så där innan balen.
Aja, sen bar det iväg till stan med alla syskonen, Emma 9 år, Max 6år och Linus 6år. Först gick vi ooch köpte biobiljetter till "Trassel 3D" och sedan gick vi och käkade på MCdonalds = kaos när man ska beställa åt 3 hungiga ungar.. Stackars kille  kassan blev ju aldeles nervös och tappade nuggets på golvet .. ojojoj..
Sen efter mycket om och men så kom vi ut från Mcdonalds mätta och glada.
Jag ville gå på kläd affär men så klart blev jag ner röstad.. Då var det bara till att traska iväg till BR leksaker.. När vi kom ut från BR leksaker så var alla barn nöjde för alla hade fått köpt en varsin sak.

Snabbt iväg till bion och köpte både popcorne + chips + läsk.. Sen in på bion för att kika på filmen.

Filmen var faktiskt bra, men kunde lika gärna gått på vanliga alltså INTE 3D snacka om att lägga pengarna på skit. Det märktes inte att det var 3D men skit samma.. Bra var filmen iaf .

Sen bar det iväg hem efter en stressig dag med en massa busungar!


riktiga busungar - fast även söta !




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!