2 dagar kvar till 2012!

Typiskt mig. Skit dålig uppdatering.. Men sånt som händer, nu har det varit julafton och jag fick en massa skojj i julklapp! Presentkort på Ikea, 2 st dvd boxar(desperate housewives) säsong 2&3! Så just nu om dagarna sitter jag framför tv och kollar igenom alla tidigare avsnitt, så jäkla bra! Fick en fotoskrivare som jag hade önskat mig! Beställde patroner till den i föregår så de ska komma hem till mamma idag, äntligen!

I tisdags var det tacos mys hos mamma, sen blev det cars 2 filmen, den var faktiskt bra!

Jag har beställt två superfina nyårs klänningar! Hoppas de kommer idag eller imorgon annars får jag ta någon gammal klänning som ligger i garderoben, kan ju funka det oxå!

Få se, idag är det torsdag, SHIT OM TVÅ DAGAR ÄR DET NYÅR! Nu sätter paniken sina spår, om klänningarna inte kommer, vad ska jag ha på mig då? Vad ska jag ha för skor? Hur ska jag göra med mitt hår..? Har en känsla av att samma dag kommer jag springa runt i panik och fortfarande inte veta, ..


Vad ska alla göra på nyår?




Det stod till och .......

Det stod till och med i tidningen,




Fredag! Jobba ikväll! 16/12

Godmorgon underbara vänner!

I morse gick jag upp kl6... Wiho, sov i skutskär inatt så när jag vakna var jag tvungen att åka till bönan (Lasses jobb) för att lämna matdosa han hade glömt hemma. När jag hade gjord det så pyr jag hem till pappa och vilade en stund eftersom jag ska jobba ikväll, gud vad skönt!

Fullspäckad helg! Ikväll jobba 16.30-21.30 imorgon fira Johanna som fyllt 19 år!! Sen söndag julbord kl 13 i forsbacka sen 16.30-21.30 jobb! Hoppas på mer jobb!!!

Jusst nu sitter jag och spelar guitar hero för fullt och laddar upp för massa jobb!

Pöss!




Naglarna klar!

Gjorde riktiga nyårs naglar med mkt glitter! Super nöjd, ska dit den 16/1 igen får se vad man hittar på då! :)




Torsdag 15/12 snart har man fina naglar!

Denna vecka har varit lugn och skönt, i tisdags var jag med becca och kikade efter julklappar i Valbo, hittade dock inte nå julklappar.. Får åka in idag igen och kika efter nå?

Idag ska jag iaf göra om mina naglar! Gud vad underbart!! Bild på dem kommer senare! Inge tips på nå snygga mönster man kan göra ?

Vad händer i helgen? Hm. Lördag ska vi iaf fira Johanna som fyller 19 år!! Middag med tjejer sen utgång med gänget! Sen julbord på söndag!

Resten utav helgen, vad ska man göra då..? Kanske hjälpa en vän, annars bara mysa?


Hoppas på att de ringer snart så jag får jobba!!!!! Vill jobba jobba jobba!




Helgen 9,10,11 december

Fredag - först åkte jag till faster och fixade mitt hår! Underbart att bli av med utväxten och de slitna topparna, underbart friskt hår man har nu, och sp grymt nöjd med färgen ihåret. Jag brukar färga utväxten men nu gjorde jag slingor i hela håret och mörka slingor lite här och var, skit snyggt! sen hämta upp plastfar på jobbet sen tacopaj hos mor Sen blev det myskväll hos Tone och hennes hundar med idolfinalen på tv, på vägen hem mötte jag mina fina vänner i stan en stund och även hämtade min snowboard hoppas på snö snart!

Lördag - slappdag hos mamma på förmiddagen/eftermiddagen lånade golfen in till stan, käkade pizza med trevligt sällskap sen träffade på Rebecka och umgicks med henne och gänget hela kvällen.

Söndag - trevlig 3:dje advent frukost! Blev så trött efter frukosten så gick och la mig en timme sen iväg till skutskär och kikade på lillebrors innebandy träning! Sen en till Gävle igen ..





Snön öser ner, saknar bara en sak - skoter!

Nu när det snöar så mycket som det gör vill jag inget annat än att ha skoter! Köpa en ist för bil?!

Min dröm - Polaris 800 Dragon -10




Bästa frukosten

Världens godaste frukost!!! Speciellt dagen efter med extra ost!

Kall oboy
Varmmacka med ost




9:onde december, Fredag!

I tisdags var jag på rättegång för han som prejade mig av vägen i somras.. Jag tyckte det gick bra, dock tråkigt att Karln skulle ljuga rakt upp i ansikte på mig... men det blir bra de där, på tisdag får vi reda på hans dom! Spännande..

Idag ska jag äntligen bli av med min äckliga utväxt! Och klippa av en bit av håret, (nu när det börjar bli långt)... Men så är det, ska vara där kl 12 i s-viken hos faster, ska bli så skönt att få ordning på håret! Sen hämta upp Lasse (plast pappa) ifrån jobbet kl 4 eftersom jag lånar hans bil, sen hem till skutskär och äta middag (tacopaj!) mums! Sen vidare iväg till forsbacka för att baka och mysa hos Tone! :) sen tillbaka till skutskär för att mysa med trevligt sällskap! :)

Undra vad som händer i helgen? Ingen aning om vad som händer denna helg..tips någon?

P.s idag fyller Andreas år! Hela 22 år, stort grattis till dig!! :)

Pöss
Nyvaken brud




Uppsala tingsrätt kl3!

Vaknade upp tidigt, fruktansvärt nervös! Men jag vet att jag inte gjort nå fel han kommer troligtvis vara jävligt nervös, skulle jag vara om jag var han!

Ja.. Jag ska på rättegång idag, Uppsala tingsrätt! Fyfan vad dryyygt.. Hjälp.

Det kommer nog gå bra! Kl 3 ska jag vara där... Skriver senare om hur det gick.. Pöss!




Blogg.se appen....

Blogg.se appen håller på att krånglar för mig!... Lägger jag ut en bild så kommer det upp kopior på typ 4 st...!

Vad är det för fel på den!?




Måndag 6/12

Dålig uppdatering.....

Fredags: god middag och massa mys, sen hem till Tone och Emma och busade som bara den! Hela kvällen och halva natten hade vi bus för oss! Vid ett tiden hoppade vi in i golfen, åkte och tanka sen förbi Max, sen skjutsade de hem mig. Somnade på engång när jag la huvudet på kudden..

Lördag: käka frukost hos pappa sedan fick jag skjuts till skutskär, åkte iväg en sväng och myste med världens sötaste! :) sen hem till mormor och fikade, kikade tv sen var kl plötsligt 4 så jag fick skjuta hem till pappa, tog ett bad, käkade middag med familjen fixade och trixade sen drog jag iväg till Rebecka, vid 9 tiden åkte vi vidare till Elin och Malin sedan ner till slick, galen kväll!! Fy sjutton!

Söndag; gick upp kl 12!? Käkade frulle sen drog alla så jag blev ensam hemma, Gud så skönt! Käkade tacorester till lunch, satte på en film "en galen kväll" (passade in på min lördags kväll) så kröp jag ner under en filt och myste! Sen när dem kom hem blev det glögg och måla pepparkakshus! Sen iväg till skutskär (som vanligt) blev bjuden på pizza! (åh så gott så där dagen efter! ) sen mys framför tv en sväng innan jag fixade det sista med skoterklubben sen blev det mys igen innan jag somna!

Måndag: nu är det slut myst! Sov inte så jätte bra i natt, somnade ganska sent så tog igen det i morse genom att sova en timme till, är nu super pigg och ska käka frukost sen ut och gå och sen hem till pappa och göra det gamla vanliga! Men först ringa Anna och fråga om hon kan fixa mitt hår i veckan!

Imorgon ska jag på rättegång, usch.... Läskigt!

Pusss!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!