fre, lör, sön, mån, tis, ons, tors, fre,

Är kommer ett inlägg för en veckas tid.. Lite snabbt vad som har hänt denna vecka, har tyvärr inte haft tid eller ork till bloggen, men ska skärpa till mig!

FREDAG

Jag började med att fixa moppen så den fungerar som den ska eftersom den ska säljas nu! Någon som vill köpa?
Tog moppen till skutskär och tvättade av den lite snabbt, la mig i solen någon timme, och så klart somnade jag som vanligt.. Sen fick jag ett sms av Tone "Kom till fba och ta med dig alkohol, vi ska grilla om en timme".. Stressigt blev det för att försöka hinna, tog mammas golf hem till pappa, bytte om och frächa till mig sen så stack jag iväg till donken eftersom jag inte skulle hinna i tid och grilla, sen hade jag inte med mig något som jag kunde grilla.. Så de fick bli en 10:- burgare på donken, fungerade utmärkt! Gasen i botten och sedan vidare till fba, parkerade bilen utanför Tones killes föräldrar. Sen öppnade jag första ölen, mysig kväll.



Outfiten var denna "klänning" och ett par ljusa jenas.

LÖRDAG

Mår som man förtjänar? upp och hoppa kl 10, iväg till farmor med familjen för en massa påskmat och godis! Påskägg fick man oxå, massa godis och en slant var inte helt fel! PÅ kvällen var jag ute med pärlan en sväng sen hem och sov eftersom jag skulle upp ganska tidigt för att hjälpa mamma med mat osv... 


Min favorit rätt! Farmors kyckling



Min faster kan baka hon! Super goda

SÖNDAG

Upp tidigt och åka hem till mamma i skutskär och hjälpa henne med mat, och fixa och handla och greja! Var i skutskär hela dagen och var med familjen och käka god mat och fint väder var det, helt underbart! de var det ända jag gjorde på söndagen..



Jag gjorde efterrätten!

choklad mousse i äggskal!

MÅNDAG

Då var man ledig som alla de andra då, åka till skutskär som vanligt, ligga i solen och steka en stund, var även ute och gick runt skutskär, tvättade bilen och sedan var det en svalkande dusch som stod på tur! Vi grillade kött och till det blev det potatisgratäng och bea så klart, även vitlöksbröd ;) Sen åkte jag hem till pappa och kikade på BB och efter det så somnade jag på engång! Var helt slut efter den fartfyllda dagen!
 

TISDAG

Första dagen i skolan efter lovet, Det var en ganska skön skoldag, inte så mycket att göra på lektionerna, bara sitta och dega, skönt! Efterskolan blev det hem till skutskär (igen!) och käka middag och träffa jennie, sen blev det sängen eftersom jag var så himla trött (efter den jobbiga skoldagen, höhö)..


Lillhjärtat, Ella ♥
Träffade även familjen Östlund/Dakdouk Lotta, Adam och Ella.

ONSDAG

Lillebror Max fyllde 7 år idag! Grattis världens sötaste lillebror! Av oss så fick lillebror Nintendo XL med ett spel (super mario). Innan jag åkte och firade lillebror så var jag i skolan, slutade ganska tidigt så åkte direkt hem till skutskär, städa hemma och fixade till kalaset efter det så la jag mig och stekte i solen och sedan tog jag power walk. Duktig jag var va! När lasse kom hem så hade han med sig pizza hem, gud så gott! Sen började allt folk ramla in! Blev bullar, saft och tårta, mums! Lillebror fick en massa presenter och hade jätte skoj med sin kompis. Jag åkte till Gävle efter allt myspys.





TORSDAG

Skola sen skutskär, träffade jennie sen hem till gävle och sov! (Hände inte så mycket denna dag)

Fredag

FÖRSTA DOPPET AVKLARAT! Fy satan vad kallt det var, haha!
Skola, sen blev det skutskär, tog en sväng med pärlan och sedan vart det bums i säng!!



Crocker Jeans


Köpte dom här snygga jeansen på JC har kostat 499:- köpte dem för 299:-



PANG SÅ VAR DET TORSDAG!

ojoj..

I Måndags var det en fika på stan men Sofia och Elif, riktigt  trevligt!

Sen i tisdags så träffade jag snyggingarna Tone och Frida på stan, satte oss på george och fika, där satt vi ett bra tag. Riktgit mysigt och trevligt! På kvällen åkte jag till skutskär igen, ovanligt? NEJ!

Måste ju åka hem till skutskär för att få mat i magen eftersom vi rustar hos pappa.

Igår så var jag jätte duktig och öppnade skolböckerna, och sedan stängde dem igen. haha .. mitt mål i dag är att göra 3 st uppgifter, sen kan jag slappna av sen över påsk och ta tag i proven nästa vecka!

Igår drog iväg till stan för att köpa nya jeans innan jag åkte till skutskär och käka. Blev ett bar crocker jeans som kostade 299:- hade kostat 499:- ett riktigt kap! Bild kommer senare!


Nu ska jag plugga lite, hörs snart igen. pöss


Saknar er alla tre! Söt Ella, Adam och Lotta :)




Fika på stan och fira första dagen på lovet?

Jag som skulle rå plugga hela lovet?

Nu ska jag kliva upp ur sängen noch ta ett bad eller en dusch, sen blir det fixa&trixa och käka frulle för att sedan möta upp Sofia och Elif på stan för en fika och "fira" första dagen på lovet ;)? Jag har bestämt mig, ska cykla ner till stan! :)

Ska försöka plugga en sväng sen och sedan till skutskär? kanske sova där tillochmed :)




Hööörs pusspuss



Avslut på helgen och början på påsklovet - SÖNDAG

Första jag gjorde var att försöka fixa moppe jäveln! Ventilen är pajj.. förskt att fixa men de gick inte, jävla biltema grejer, fungerar inte!

Åkt lite bil, mys!
Kom och gillade i dag igen, haha fläskfilé, mums, men denna gång blev det bara sallad och bröd till, förska vara lite nyttig, haha går ju bra..

Har bara myst hela kvällen och nu blir det ännu mer mys i sängen. Kika på BB sen sova? ska försöka iaf.


NattiNatti!

bilder kommer i morgon..



Det är fest i hela huset!



BB's låt! Den kommer jag dansa till i sommar iaf, ni då ? ;)

Bra gjort basshunter!





Lördag!!

Lillasyster väckte mig så klart när man fick sova ut! men men, var skönt att gå upp i tid.

Allt jag hann med på lördagen:


Först Käka frulle med Familjen
Fixade de sista på moppen (eftersom man ska sälja den).
Sen bytte till sommardäck på Toyotan
Krattade HELA gården
Plockade undan skräp från gården
Hoppade in i duchen
Iväg för att lägga om nya sommardäck på alu.fälgarna samt lägga om sommardäcken till gul audin
Till skutksär för att Grilla
Fika hos mormor och morfar
Sen skulle jag tanka i skutskär, SÅ KLART så tar dom inte volvo kort! Så det var bara att chansa..
MYCKET RIKGTIGT! soppa torsk IGEN 2 grr på en och samma vecka..
Fick bogsering till Volvo där jag kunde tanka..
Sen efter den händelserika dagen - SOVA!

Det var allt som hände min lördag, jävla stressig dag!!..




Fredag

Sovmorgon! eller inte, skjutsade syskorna igen till skolan.. Så kl kvart i 8 var man påväg till skolan, fast man börja 10 ? Satte mig vid datorn för att fördriva tiden lite, men så får jag ett sms av Sofia att vi lär ta närvaro! Jävligt tur att jag kom till skolan i tid då! satt vid datorn en stund sen satte vi oss i Caféterian och bara prata strunt prat!

Slutade vid 11 tror jag, åkte hem och la mig i husvagnen och kikade lite film, men så klart så somna man ju! Direkt när jag vakande var det bara till att åka tillbaka tillskolan och hämta alla jävla läxor och böcker man ska hålla på med under lovet, frågan är, har jag påsklov? NEJ! det har jag inte.. pluggar VARJE jävla DAG! ...

jaja, snart studenten och då slipper man tänka på sånt skit.. Trodde jag ja! Ska ju plugga vidare i 3 och ½ år..

Sen på kvällen hände de inte så mycket  mer.. La mig tidigt var fan slut efter den veckan..





hm.. TORSDAG är det idag ja..

Mycket som ska göras denna dag, försöka skriva klart min rapport idag oxå!

Skulle gå upp halv 7 idag, men vaknade ist kl 6!! Kunde inte heller somna om så jag la mig i ett varmt bad. Som vanligt käka frulle med familjen sen fixa&trixa. Skjutsade iväg Emma och Linus idag till skolan, dom kom till skolan en kvart innan dom börja, dom vart lite små sur på mig att dom var så tidig i skola, Men hellre det än komma 10 min försent (när pappa skjutsar)! Haha!

Sitter nu i skolan och väntar på att kl ska bli halv så vi kan ta närvaro, lär sedan åka hem och hämta väskan min jag glömde hemma, pengar och allting glömde jag. BRA bella!!

Vi hörs i kväll igen. pusspuss




Glömt att säga det?



Jag ska ju till Mallorca med familjen i September! Fan längtar redan..

pappa, Helena, Emma & Linus har redan en lägenhet så jag lär boka NU!! annars kanske jag inte hamnar på samma hotell som resten! Men problemet är att jag inte vill ha en hel lägenhet för mig själv, så det skulle inte vara helt fel om en kompis vill följa med! Du kanske vill?

haha det löser sig nog. Får väl ta med lillasyster till lägenheten så hon får sova med mig!




skutskär, skutskär, skutskär.. JA vi fattar SKUTSKÄR!

Har varit i skutskär idag igen, fan lika bra jag flyttar dit!..

Som vanligt var jag hos mormor och morfar och sedan åkte jag till mamma och käkade mat, skulle åka en sväng till mormor o morfar innan jag skulle tillbaka till Gävle, så klart fick jag soppatorsk igen! orkar inte med bilfan min.. Soppa mätaren fungerar inte och inte heller trippmätaren! så jag har absolut inget att gå efter var det gäller soppan.. Jo, min känsla, men vi vet ju hur det är med den saken.. går inte att lita på min känsla, har haft soppatorsk 4 jävla gånger och jag köpte den för 5-6 månader sedan!!... haha

Nu ligger jag ner bäddad i sängen och ska kika på BB sen sova, gud så skönt det ska bli!!


Imorgon, hoppas på fint väder för imorgon kommer jag ha fullt upp!

Skjutsa Emma och Linus igen till skolan.
Sen ska jag till skolan, hoppas på att kunna cykla imorgon.
Sen ska jag träffa Frida på stan för en fika! ( Hoppas på att kunna smita från naturlektionen Rebecca M ;) ? )
Sen blir det skutskär igen!
Laga mat, kyckling wok.
Sen ut och åka lite audi (s4) faktiskt!''


VILL UTOMLANDS NU!



Cypern 2010



Gran Canaria 3 veckor 2010



Rhodos 2009



Rhodos 2009



Rhodos 2009




ONSDAG - hoppas på en soldag idag!

Fan vilken stressig morgon alltså!

Det var meningen att jag skulle gå upp halv sju så jag kunde lägga mig i ett varmt bad! Men icke då! Gick upp 2 minuter över sju, in i duschen, fixa&trixa sedan käka frulle med familjen sen 5 över halv 8 skjutsade jag iväg både Emma och Linus till förskola och skola, dom kom i tid! haha

Jag vart ganska tidig till skolan, men vad gjorde det.. Har precis haft svenska C och nu ska vi ha geografi, tråkigast i världen! Sen blir det lunch och efter det PROV... hjälp..

Slutar halv 3 idag och jag skulle träffa Frida på stan men hoppas det går bättre för henne i morgon eftersom jag slutar 11 då! 
Ikväll blir det väl skutskär igen antar jag. haha Imorgon ska jag ia laga mat hos mormor&morfar, det blir kyckling wok!


Skulle ju inte vara helt fel att hoppa i ziperallen och bara mysa idag!





 
Mmm. världens godaste chips tror jag att jag ska köpa idag faktiskt!
Jävligt sugen







i need you now




BIG BROTHER - SARA GÖR BORT SIG

Sara har tydligen strulat med busshunter!! ... stackars martin, de här avsnittet blir spännande!!


Nu börjar det, tjiiing




Vill hjälpa till..

Tycker synd om pappsen!

Pappa kommer vara uppe hela natten och hålla på med rusten och sedan ska han åka iväg till jobbet.. Jag sa åt han att ta ledigt en dag från jobbet men han kan inte! Önskade att jag kunde dra EL så kunde jag hjälpa farsgubben så han slipper jobba ihjäl sig! 


Pappsen och jag i rhodos 2009!


lika som bär?


haha




Tisdag - en riktig mysdag!!

Imorse vaknade jag halv sju idag igen.. Åkte till skolan halv 9, men innan jag åkte till skolan idag så åkte jag ooch fyllde på luft i däcket,fan det pyser hela tiden.. Ska köpa nya 18" nu till sommardäcken :D! Ska lägga ut moppen på blocket imorgon.

Ingen som vill köpa en Moppe? Keeway Focus -06 RÖD!

Idag var det första min första hela skoldag på länge! Efter skolan åkte jag hem till pappa en sväng och spelade lite kort med lillasyster som var hemma och var sjuk idag. Sen Dtog jag iväg till skutksär, åkte till mormor och morfar och käkade rabarber pajj med mycket vaniljsås! Sen åkte jag hem en sväg till mamma och satt där en sväng innan jag åkte tillbaka till Gävle, jusst nu har jag krypit ner i min underbara säng och ligger och kikat på desperate housewives! Favorit serien!! Sen efter det så är det Big brother, sen ska jag plugga lite eftersom jag har prov i morgon, hoppas det går bra!!








Imorgon ska jag upp tidigt för att hinna ta ett bad, skulle behöva det nu efter all jävla stress! Ska även skjutsa lillasyster och lillebror till förskola och skola imorgon innan jag åker till min skola.

Tänkte även om det var fint väder så ska jag till skutskär och tvätta bilen!

Justja, innan jag drar iväg till skutskär så ska jag träffa snyggingen Frida på stan för en fika och snacka massa skit ;)





Hoppas på att lotta kommer snart med barnen, :)

Kolla lillhjärta så liten hon var! Det var inte alls länge sedan!





Sötaste tjejen!




Fortfarande...

Fortfarande favoritlåten





http://www.youtube.com/watch?v=Nh5R6VBn63E








låttexten 

I know your feeling restless
Like life's not on your side
It's weighing heavy on your mind

But when we stand united
Our hearts they beat in time
And I know we'll make it all alright

Let's bring it back to you and me
There's no one else around
Now don't get lost in gravity

'Cause I want you to hold me now
Nothing else matters
It's just the two of us
And if it all falls down
Nothing else matters
You know we're strong enough

I'm not giving up
I'm not giving up on us
I said im not giving up
I'm not giving up on love

We're of the same existence
No lock without a key
We can't deny it's meant to be

Cause I feel it inside
Taking over tonight
I'll be there when the storm is breaking

In this moment I'm yours
You can always be sure
That together we're gonna make it

So baby won't you hold me now
Nothing else matters
It's just the two of us
And if it all falls down
Nothing else matters
You know we're strong enough

I'm not giving up
I'm not giving up on us
I said im not giving up
I'm not giving up on love




Jag bor i min väska

Jag kom precis på att jag bor faktiskt i min väska..



Jag tar med mig min väska överallt...

Har alla mina saker jag behöver i denna väska!

Ombyte (kläder osv..)
Smink
Plattång

med mera....



LÖRDAG! Sthlm - Go-cart & Lotta

Japp! på lördagen så gick jag upp halv 7 tror jag, upp och duscha och fixa&trixa och käka frulle och sedan bar det iväg till sthlm! När vi kom fram så fick Andreas pröva ut kläder som han skulle ha på sig och sedan hoppa i en go-cart och drog iväg! Vi var där i mer en en timme sen drog vi i väg till LOTTA och hennes familj! Det var helt underbart, älskar hennes två underbara barn! Hade så himla trevligt där, busade lite med sötaste Adam och satt även och gosade med gulligaste Ella! Så klart somnade hon i min famn när vi skulle åka! Ååh vad jag saknar dom redan, hoppas vi ses snart!! :)

Andreas fick detta (Go-Cart tävlingen) i studentpresent av mig.. Det var ca 2 år sedan, men det blev förhinder första gången vi bokade.. men men.. Det gick ju bra i lördags! han kom ju 1!


Kan sitta och bara stirra på sötungen hela dagen, så himla söt!


Vill att det ska bli min tur snart.. men kommer nog få suga på den tabletten läänge till ...




.........

Jävla Rodny fick vara kvar i BIG BROTHER!........... USCH



Fredag kväll

Och som vanligt så är det dålig uppdatering över helgen!..

Fredags efterskolan så åkte vi in till valbo en snabbis för att köpa en present åt världens sötaste unge som fyllt hela 2 år :) Blev en spring cykel eftersom han tydligen älskar att cykla på dagis! Efter det så åkte jag hem en sävng till pappa och kikade på talang och käkade gott med familjen. Det var en ganska tråkig fredag men ändå skön. Blev en tidig kväll eftersom vi skulle till sthlm på lördagen.




Japp, också var det FREDAG igen!



Igår var jag till skutksär en sväng efterskolan och käkade mat, mamma hade feber, det fick jag reda på när jag kom hem så jag hoppas för guds skull att jag klarar mig ifrån det!
Kom hem 20 över 10 igår, kikade på big brother så klart och sedan plastikkirurgerna på TV11. Hade skit svårt att somna igår, tror jag somnade vid 1-2 tiden.. Vaknade även kl halv 4 och hade skit svårt att somna om! fan, jag som har sovit så skönt så länge nu, och så ska det börja såhär? aja...

Dessvärre är jag ganska säker på att jag har magatarr.. Fruktansvärt ont i magen, oftast när jag vaknar på morgonen..  Jag har alla symptom på magkatarr, men orkar fan inte gå till sjukhuset.. Skulle ju sitta fint med tabletter som lugnar ner magen så jag inte får så fruktansvärt ont, jag mår illa ofta oxå! ... buuhu.. inte bra nu känner jag, nu skulle jag vilja lägga mig i sängen och sova en stund..

Jag hoppas detta går över snart, för idag är det en lugn skoldag. Första lektionen på morgonen är eget arbete och andra lektionen - natur - eget arbete och sista lektionen - geografi - eget arbete. Egentligen skulle jag kunna varit hemma och gjort allting, men om jag sitter hemma så blir det fan inte mycket gjort! Så därför åker duktiga jag till skolan för att göra klar all skit nu.. FAN det är inte många veckor kvar i skolan nu.. hur ska jag hinna allt?...

skola, skola, skola, skola, skola, skola, skola är det ända som finns i skallen nu, inte undra på att m,an får magkatarr....



Vart skit sugen på en Rockstar nu, ska köpa det efterskolan! :)




JAG ÄR HELT FÖRÄLSKAD I...



JAG ÄR HELT FÖRÄLSKAD I DENNA LÅT! Sjukt bra!

Denna låt går på volym MAX!





Armin van Buuren vs Sophie Ellis-Bextor - Not Giving Up On Love



http://www.youtube.com/watch?v=Nh5R6VBn63E






I FEEL IT. idag är det ONSDAG - LEDIG!

Är ledig idag från skolan eftersom det var klass resa till sthlm, men jag försov mig och missade bussjäveln! Aja, ledig idag och det är skönt iaf, tänkte att jag skulle sova ut idag! men icke då, byggarna började redan kl 7 i morse.. så då vakna man så klart då, jag passade på medans dom åkte iväg på frukost så duschade jag och pakade iordning en väska och sitter nu i husvagnen och kikar på tv, vi har bara 1,2 och 4 haha! tog med en tidning oxå utifall jag skulle få långtråkigt!

vid 12 tiden ska jag dra ner till Tone's skola för att snacka med henne, det var bra jävla länge sen! ska bli så skönt att prata med henne, vi har jämt kul ihop så vi kommer även skratta en hel del känner jag på mig ;)

Ja men nu ska jag käka frulle här i husvagnen tror jag och sedan fixa&trixa lite, höööres pösss




blir sthlm på lördag, då får man träffa underbara familjen östlund/dakdouk. Saknar er sötisar!




Tisdag

oj shit, redan tisdag??

vad hände i måndags..?

jo skolan en och en halv timme, sen så ringde polisen till mig, fan jag vill inte bli inblandad.. aah skit samma.
åkte till skutskär där och var där hela dagen, träffade familjen + tvättade gul audin och min pärla.

pussss

tisdag

Idag så försov jag mig.. och eftersom jag försov mig idag så han jag inte med bussen till sthlm med klassen...
Men det gör mig inget eftersom jag har 2 rester som jag har pluggat på idag, känns skönt att haft en heldag med att göra rester, nästan klar nu ! Har varit i skutskär idag igen, träffat familjen och käkat hemagjord pizza! mums!


nu blir det mys i sängen ensam.. kika desperate housewives och big brother sen god natt! :)

Imorgon ska jag träffa Tone!



LÖÖRDAG nu söndag

I lördags vaknade jag 8 på morgonen.. kunde inte somna heller... Käkade frukost med familjen i husvagnen.. Lilla syster och jag satt hela förmiddagen och spela spel och skratta, snacka om att båda var övertrött, haha!

Vi åkte en sväng till min faster på fika så emma och linus fick leka av sig med kusinerna.

Varken pappa eller jag orkade laga mat, så vi åkte till afäären och köpte något och bara slängde in i mikron..

Sen började party, fixa och dona och sedan mötte jag upp sofia vid tågstationen sen letade vi oss fram till Elif.. till SLUT hittade vi, det var ganska krångligt att hitta men men .. vi gjorde det till slut haha ;D

Vi hade trevligt i lokalen, men tillslut så gick sofia och jag ner till interpool och tog en cider, hade riktigt trevligt!
Kom hem på ett säkert sätt iaf, nästan ända fram till dörren, tack!

hade svårt att somna.. men efter en timmes vrid fram ochn tillbaka lyckades jag somna...

SÖNDAG

Imorse vaknda jag kl 8!!! kunde inte somna ... förstår inte.. kl 10 klev jag upp ur sängen och gjorde det jag alltid jag dagen efter jag varit ut, gör varma mackor med extra ost och ett STORT glas vatten! .. haha favoriten!

Åkte hem till pappa och hjälpe honom att städa undan och kassta skräp och panta burkar och handla mat + laga mat typ det jag har gjort idag, blev tacos ikväll i husvagnen riktigt gott!!

Nu har jag precis kikat klart på BB så nu ska jag försöka sova, hoppas jag lyckas med det tänker aldeles för mkt nuförtiden.. positiva tankar så klart!  Nä, god natt alla glada! pussss




jag

Ibland vill man bara vara liten igen! allt var så myclet lättare då









it is you



fredag fast nu söndag

Kul va.. har inte skrivit något på hela helgen, haha ovanligt! måste bli bättre på det men har haft någon tid alls!!..

i fredags efterskolan så åkte jag hem och bytte bil och sedan åkte till emma och linus skolan, Linus skulle följa med en kompis hem så jag tog med mig lillasyster och hennes kompis. Dom drog iväg till affären när vi kom hem så jag la mig i sängen och bara tog det lugnt! Pappa hade köpt en TV till husvagnen så vi satt bara där  och myste hela familjen med lite smått och gott. Sen tog jag en tidig kväll, kl var 11 har jag för mig, det var väldigt skönn
t att sova så tidigt!



Outfit - it's all black


Blir helsvart imorgon!



Tänkte först ta dem, men får fruktansvärt ont i föttarna, så det blir inte dom.
H&M 299:-



Det blir mina favorit skor!
Skopunkten 649 :-



Blir svarta strumpor i skorna, går det?






En svart "klänning" , min favorit! Öppen i ryggen, skit snyggt! och genomskinlig på sidorna och en bit på ryggen och även på armarna, det syns inte så bra på bilen.

Och svarta lacktights till!




NERVÖS!! ....



Jag har precis sökt till högskolan, SKAPLIGT nervös man är....



hoppas på Tone oxå kommer in och kanske till och med i samma klass som mig, skulle ju vara perfekt!



god natt, ses imorgon!!!!!!!!

 

BRA DÄR! kör 35 på 30 väg och får 1600 JÄVLA KRONER I BÖTER!!! Polisen sa att det var ett lindrigt straff, JO TJENA! nu går jag hem och lägger mig och vaknar upp imorgon..!!!! fy fan...........



grattis grattis flera gånger om!

Idag fyller VÄRLDENS SÖTASTE UNGE år!


Adam Östlund Dakouk 2 år idag! Grattis lill♥ ! :)




ses snart sötnos!




Idag är det April

Så! idag vaknade jag på rätt sida, dock lite sent, men jag hann!

Igår efter skolan så gick sofia och jag på stan och köpte present åt världens sötaste Elif som har fyllt 20 år!! Grattis babe! Imorgon ska vi fira henne,  då blir det PARTY på HÖG nivå!

Efter jag hade varit på stan så åkte jag en sväng till skutskär och träffade familjen, fika och pratade, bara hade mys helt enkelt!

Sen åkte jag hem till pappa, handla mat, lagade mat. Skit mysigt att sitta i husvagnen och käka mat!
Andreas kom och käkade med oss. Sen åkte vi till biltema en sväng.. han skulle ha... ;)

Jag shoppade lite små saker igår, ni får se det sen. Kanske senare nästa vecka!



Idag efter skolan ska jag hämta upp lilla syster och hennes kompis tror jag. Jag ska iaf sy när jag kommer hem, HAHA... Sen ska jag väl bara ta det lugnt eftersom det är PARTY imorgon. Bild på outfit kommer senare.!
Höres!




Myskväll i kväll?




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!