För imorgon är det jag som tar studenten!

Igår var det en riktigt trevlig kväll!! Började med taco bufé på söderhielmska tills kl blev 12 då gick vi över till interpool där vi var resten av kvällen, dansade loss med Frida och Johanna go girls!

Idag har allt varit i fullgång! Studentlunch, bakat 7 pajer, 5 tacopajer och 2 ost&skink pajer! städat, fixat borden tills morgondagen, nu sitter jag och taggar så fruktansvärt inför morgondagen!!! helt sjukt!!!!

Nu ska jag ta en dusch och bädda rent i sängen, sen är morgondagen mer än välkomen!

Kl ringer 06.00 imorgon bitti, upp och hoppa, öppna första cidern ? och sedan fixa de absolut sista inför den STORA händelsen!!!

Champange frukost med klassen i bollan kl halv 8
Fotografering vid teatern
Fika i klassrumet
11.30 UTSPRING!!
12.00 Parad!

NU SÄGER JAG GOD NATT OCH TAGGA NU ALLA UNDERBARA STUDENTER!!



Onsdag - FULLT ÖS MEDVETSLÖS!

ÄÄÄÄÄR NI TAGGAD INFÖR KVÄLLEN ALLA GLADA!!?

Vaknde upp i skut skär idag igen, vaknade tidigt och gick ut och gick hela 3 km! så skönt, kom hem och kastade i mig frulle, in i duschen och fixa och dona. Sen ut till holmarna för att kika på lillebrors skolavslutning. Efter det åkte jag till affären och köpte en massa gott  eftersom vi i klassen skulle träffas och mysa i solen, riktigt mys! Sen iväg till skutskär IGEN.. för att hämta klädera man ska ha på sig ikväll, oj så kul vi ska ha! ;) Sen hem till pappa och nu sitter jag här och ska hoppa in i duschen för jag märker att jag börjar få bråttom! Vi hööörs i morgon eller senare ;)


pusssssss!


TAGGA ALLA GÄVLES 3:OR, IKVÄLL SKA VI HA KUUUUL!





TiiiiSdag



Vaknae i skutskär och åkte med mamma in till gävle vid 8 på morgonen... Kunde inte somna så jag satte igång och städa!

Började med hela köket, vardagsrumet, toaletten nere & uppe, hallen och bron till ytterdörren och avslutade med att vattna gräsmattan.. La mig en sväng i soffan och kikade på TV sen bestämde jag mig för att åka hem till Tone en sväng! När jag kom hem till henne så gick vi över till hennes mamma och solade bra länge samt hoppade i deras svalkande pool! Sen gick vi till konsum så jag kunde köpa CHOKLAD! Blev helt plötsligt sugen på det så var bara tvungen att gå å köpa det! Vid 6 tiden åkte jag hem till mamma och kikade på desperate housewives! klart bästa programmet! Sen soooova!



De var barrundan idag, men struntade i den. Kostade 220 kr och man fick inge dricka. de var lixom bara inträde som var så jävla dyrt.. nejtack!



Måndag - Studentveckan är igååång! vi börjar med BRÄNNBOLL!


Vaknde vid 7, var så taggad inför brännbollen, fixade till mig på engång och sedan frulle fick jag kasta i mig. Pappa skjutsade mig till skola där jag möttes av mina taggade klasskompisar! Alla var rund under fötterna, så kännde att jag var tvunget att ta ikapp dem, de gick ganska fort och komma upp till deras nivå, haha.. Vi vandrade över till bollan så sjukt mycket taggade 3:or de var där! UNDERBART! Hade riktigt roligt med klassen och de bästa vara att vi vann första matchen!! men kom inte vidare för att vi hade inte tillräckligt med poäng... Men vi hade kul iaf! Mamma kom och hämtade upp mig och släppte av mig hemma i skutskär, de var meningen att jag skulle på efterfest så jag öppnade ölen och la mig i solen. Vaknde upp i soffan av att mamma står och skrattar hahahaha fy fan säger jag bara... såg ju ut som ett mongo jag! Men de var bara ta tag i sig och slänga in sig i duschen, så skönt!  Blev en lugnt kväll, men gick ut och gick en sväng så klart!


Pelin och jag


haha full? lite då...




Bästa klassen SPS3





Söndag



Tog bilen till skutskär när jag vaknade, när jag kom fram kom jag på att jag hade lovat pappa att fixa hela gräsmattan.. så de var bara att vända och fixa det som skulle fixas och sedan till skutskär igen, gick ut och gick som vanligt sen hände det inte så mycket, fixade outfit till måndagen eftersom de då är brännboll!! TAGGA!




LöööRdag



Vaknde av att mamma sprang runt som ett åskmoln och packde sin väska eftersom hon skulle iväg med morfar och morbror för att gå 1 och ½ mil.. Följde med och släppte av dem i skogen sen åkte jag hem och var så rastlös så jag gick ut och gick och sedan stoppade i mig frulle, sedan iväg till Lasses jobb för att sätta på däcket, fungerade super bra! Sen stannade vi på MCdonalds på vägen hem (mycket skräp mat på kort tid? Ja, inte bra). Det var bilutställning i skutskär som vi stannade och kikade på. När vi kom hem så tvättade jag klart gul audin, så skitig har jag aldrig sett en bil förr.. Sen in i duschen för att sedan åka och hämta upp mamma och resten av familjen. Fixa sig snabbt sen hem till Andreas för att sedan åka ut till tennstopet och träffa Nille och Linnea, käkade och hade super trevligt! Sen gick vi vidare till interpool, tog en cider sen blev vi alla så trött så vi åkte hem, eller ja, Andreas och jag gick hem. hahha.


Super good!



Freeeedag


Vaknde upp hos mamma eftersom jag inte kunde ta mig någonstans eftersom bilen inte fungerade.. Gick ut och gick, käkade frulle, tvättade min och mammas gul audi, solade en bra stund. Sen åkte vi till Lasses jobb för att fixa fälgen, mamma kom med MAX åt oss, åh så gott! Satt där ett tag och sedan kom  vi på att vi måste vänta med att sätta på däcket tills dagen efter. Vi åkte hem och mamma stannade och köpte korv och bröd eftersom vi skulle grilla på kvällningen. Kom hem och bytte snabbt om och sedan iväg för att hämta Amanda, vi kom fram först, satt och lyssnade på musik och drack cider vid vattnet, helt underbart. Nu är det verkligen sommar! satt och väntade på de andra som kom ungefär 2 timmar efter oss, men vad gör det? vi hade iaf kul ändå! Startade en brasa och satt och lyssnade på musik och prata och hade super trevligt! Senare på kvällen spelade vi kubb, killarna mot tjejerna + kasper i vårat lag (Amandas kille). Killarna vann.. men men ingen deppar för det! Sen började kvällen lida mot sitt slut, kom väl hem vid 1, la mig i sängen och somnade på engång!



Min fina Amanda <3


SOMMAR SKULLE MAN KUNNA SÄGA!


Mys


Kubb, tjejerna mot killarna!



Torsdag

JA som vanligt dålig uppdatering!...



Vaknde upp hemma hos mig och hade ruskigt ont i fötterna! men så roligt de var! Go mat, härliga människor och alla hade så fina klänningar och var riktigt fin i håret! Vi hade super trevligt, dansade drack drinkar på drinkar dansade lite till, drack drinkar, åh det var så himla underbart! Åkte hem till mamma, fixade fälgen på bilen.. Träffade Amanda, fikade på café't i skutskär café krusidull! mysigt! Sen planernade vi att åka till brämsan med några st och grilla på fredagen! 

 Här kommer lite bilder ifrån balen!




Linnea   å Jag

Sofia å jag




Fler bilder kommer senare!!



Idag är det dagen då det är bal!

Hej alla fina läsare!

Gick upp vid 7 tiden idag, hoppade in i duschen och sedan la jag mig på soffan och kikade på The fast and the furious, kanske bästa filmen? - JA! Har alla 5 hemma nu, ska kika på alla dom i morgon?

Kl 11 drog till stan och köpte fluga åt Andreas, var jag ute i sista minuten? - JA!!!
Sen blev det snabba ryck ner till sandviken för att först färga håret och sedan sätta upp det, jag är super nöjd. tack fina faster!

Nu ska jag börja sminka mig och sedan fixa det sista, sen kommer andreas vid 5 och då blir det ost och kex och fin dricka till det sen vid 6 tiden - vidare till engeltofta för att träffa alla fina människor! Ha en trevlig kväll allihopa, bilder på balen kommer i morgon, kanske någon i kväll oxå. Pusssss





Ett steg närmare

Måndag - Låg hemma på soffan hela dagen. 

Tisdag

Vaknade upp vid 8 tiden, hoppade in i duschen och sen ner med täcke och kudde till soffan och kika film! Sen kl 1 så tog jag bilen hem till Jenny eftersom hon skulle fixa mina naglar! Suuuper nöjd, tack snälla du! Sen hem och byta om och sedan iväg till valbo för att köpa det sista till balen. Så jävla äckligt varmt det var då.. Hämtade upp Tone i forsbacka och sen drog vi hem till Frida. Sötisen bjöd på grädde, jordgubbar och smält choklad! Kom dit vid halv 7 sen hade jag mys hela kvällen med mina tjejer! åkte hem halv 12 då vart det rakt ner i sängen som gällde!


Mycket nöjd!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!