Äntligen helg i morgon, då äre mantorp,dragrace och älskling som gäller, kan de bli bättre?

Hejsan , nu har det varit så där galet stressigt igen.

Är på jobbet jusst nu, har precis käkat!Mums gottigotti. Nu sitte jag och tittar på biljetter rill mantorp park på lördag/söndag. Vi ska fixa iordning och paka och så.. Sen så tar vi det lugnt i morgon och så åker vi till mantorp när vi känner för det :) Blir väl vid 5 tiden skulle jag tro. Ta med engångs grill korv och en massa tillbehör. Åååh vad jag längtar. Det bästa är väl att vi ska sova i bilen. Ska knäppa kort så ni får se hur mysigt det är! :) Också bilarna på lördag/söndag då.. ohoj! hjälp vilket drag de mulrar så grymt härligt och låter så jävla fränt. Åh det är så underbart med dragrace och v8 motorer ! :) Kommer bli en väldigt lyckad helg känner jag på mig. Bara min älskling och jag :) hörs senare, nu ska jag jobba! puss på er alla som läser min blogg!
 




/bloggbella




On the work

Hallå där alla glada!

Nu är jag på jobbet igen, idag blire av att måla hela långa dagen. Jusst nu sitter jag och äter ( : Sen när jag kommer hem så ska jag fixa lite bilder och en ny heder på bloggen.
Vi hörs senare måste jobba nu :) puss




/bloggbella




Äntligen hemma och kan ta det lugnt

Hejsan det är blir ett kort inlägg..
 Väldig jobbig dag på jobbet idag. Kom hem precis nu, det gick inte att lägga in de rakarns bilderna på datan. Gör det senare ist. Nu tänker jag lägga mig på soffan och bara ta det lugnt! Vi höres senare.
Pusss





/bloggbella



On the work

Hejsan allihopa, nu sitter jag och käkar kyckling med ris på jobbet. Riktigt lugnt med folk i dag. Fast jag och en annan gubbe har haft fullt upp med att göra rent några filter och sedan göra rent tvätt hallen. puh, nu är vi iaf klar med det. Sen så vet jag faktiskt inte vad som händer men en sak är säker, när jag kommer hem ska jag ta ett varmt skönt bad och sedan lägga mig i sängen! Sen efter jag har vaknat så drar jag hem till älskling.  Jaaaag har så hilma tråkigt jusst nu. Vi höres när jag kommer hem.  Pusss




/bloggbella



Lyckad helg, nu äre bara den jobbiga veckan kvar

Hejsan alla jätte glada människor.

Hur äre med er, mår ni bra, vad gör ni ? Jag ska iaf berätta lite kort om helgen.. I Fredags kom vi dit tidigt, jag hjälpt lasse sopa banan, sen kom älsklingen fram vid 10 tiden kanske vi hade allmänt kul och bara prata i vår husvagn. Gick och la oss ganska tidigt.  Sen morgonen där på gick vi upp halv 8 käkade frukost sen drog vi till banan, var där exakt från början till slut. Vi hade ju bästa platserna jag och älsklingen, satt ju uppe på sug bilen på startplattan. kommer bilder i morgon. Sen när det var klart så gick vi till husvagnen och grillade, älsklingen drack och jag bara tittade på, kul. Han blev iaf full och vi gick och la oss vid 12 igen. Vi gick upp samma tid i dag igen. Var där exakt heeela dagen. Vi följde med Lasse när han sopade banan på morgonen sen vare bara att köra igång racet. Det var slut ganska tidigt, vid 3 tiden på eftermiddagen. Vi åkte sedan och lämnade sugbilen på rangsells i borlänge. Jag sov dock hela vägen så jag vet inte vad vi gjorde mer, hehe. Vi kom iaf tillbaka till husvagen vid 5 tiden slängde ihop förtältet osv.. Sen så åkte vi hela långa vägen hem.. Sov heeela vägen hem. Nu är jag hemma och är så jäkla trött..


 Ska bara säga det att när vi var på väg hem från borlänge älsklingen och jag så bestämde vi oss för att på fredag natt så ska vi låna mammas och lasses Golf och dra ner till MANTORP och kolla dragrace vi ska sova i bilden bestämmde vi oss för :)

Nu äre iaf duschen och sen sägen, GOD NATT!!!





/ Bloggbella



Nu jäklar!

Hejsan alla kära vänner som läser min blogg,
 nu ska jag skärpa mig med skrivandet, skriver aldeles för lite.. Jag ska verkligen försöka och skriva nu.


Vad ska ni göra i helgen då?
 Jag ska själv dra i väg med min mamma och låssas pappa och min lille bror Max till borlänge för det är dragrace heeela helgen, det ska bli extra roligt för jusst denna helg ska jag hjälpa till med de, ska hjälpa min låtsas pappa att sopa barnan. Ska bli kul, vå åker om ungefär 3 timmar, ska duscha, käka frukost, packa och städa upp på rummet innan jag åker :) Jag kanske tar med min laptop, få se. Jusste glömde säga det, vid 6 tiden kommer andreas och hans familj oxå till borlånge. Andreas ska sova i husvagnen med mig för det är fullt i hans mammas husvagn.

Måste bara nämna de här: Längtar så grymt mycket till RHODOS med pappa och älsklingen! Inte långt kvar nu!





Puss höres senare!

/bloggbella



EN HELG I FORSBACKA MED TONE

Hejsan, :)
I fredags så åkte jag till Tones kompis och festa, heeeela  natten lång, vi var först i valbo sen drog vi till fba till Tones killes lägenhet. Sen sov jag hos Tone, på soffan ;D kl 5 på morgonen somnade jag :D sen gick jag upp kl 10 och åkte hem till pappa och städade och fixade mig inför kvällen för mamma fyller år. 45 år! GRATTIS MAMMA! Vi åkte dit och grilla och festa ( : jag festa inte så klart. :)  kl 12 på natten typ fick jag skjuts till fba hem till Tone  fest igen då :D Sen drog typ alla det var bara tone och jag och 3 till som var kvar, vi basta och så, tone och jag satt mest och prata, sen åkte vi hem till Tone kl 6 på morgon var vi hemma den här gången :D sen ick jag upp kl 10 och var ute och gick med Tones hundar, roligt :D Sen åkte vi ett helt gäng till restaurangen här i fba och käkade, Sen nu så sitter vi bara här och ska ha film kväll i kväll :D Sen kommer älsklingen hem i natt jippie :D Hejdå pusspuss





/bloggbella




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!