09,18,06

Hejsan, har det väldigt stressigt igen, ska packa duscha äta och allt annat skit.. Vi ska ju till orsa tallhed över midsommar med husvagnen, kul va :D kommer troligtvis inte kunna skriva nå inlägg, kanske skriver sen på Andreas bärbara dator. ojoj... nu måste jag skynda mig.. pusspuss





/bloggbella



09,15,06

Tjenare allihopa!

Usch vilken jobbig dag idag!  Igår somnade jag runt 11 tiden brukar aldrig somna så tidigt, haha. Och i morse vaknade jag kl 5. Låg i sängen och drog till 6, gick upp och fixade till mig lite och käkade frukost, har så jätte jätte ont i halsen. Tror jag kommer att få feber..  Kul, när jag satt och käkade frukost kommer min låtsas pappa med sin ragn-sells bil och tutade, dags för sommar jobb. Kom till jobbet, fick kläder käkade frukost och så började jobbet.. Städade hela jävla gården dära. 9 sopsäckar fulla med skräp, ni vet sånna dära stora sopsäckar. Sen så fick vi tvätta tvätt hallen, sen så gick vi till chefen och sa att vi var klar då hade vi inget att göra vi satt och fika tills vi slutade.. Sen så åkte jag hem till
pappa och städade rummet och sen så drog jag hem till min kille
Andreas, nä nu ska jag laga mat åt dem, Höres! puss

/bloggbella



09,14,06

idag gör jag ingenting! Tänkte skriva om hur min sommar ser ut : ) 
FÖR MIN FÖRSTA LÖN BLIR DET EN BÄRBAR DATOR!



I sommar ska jag först och främst jobba på min låtsas pappas jobb, ragn-sells och städa upp på deras gård och måla contairar. jätte kul, haha ( :    Får ju ganska bra betalt, tror de skulle ligga runt 70-80 kr timmen. Det är bra som fan de.  jobbar 7 - 16,00 varje dag.

Nu på midsommar ska Jag, Andreas, Carina, Mats, Frida, Elin, Marcus, Arne, Fanny, Dag, Daniel, Nicklas, Larsa, Johan och några fler åka upp till orsa för det är drag race där hela helgen. Åh det är så mysig med drag race och husvagn. Sen i sommar så blir det mer drag race och sånt. Andreas och jag ska låna husvagnen och åka själv till gränna, Sen ska vi på en kort liten bil semester med golfen. Men den 9 Augusti då åker farsan och jag och älsklingen till RHODOS i en vecka, Såååå skönt. vi vart ju utomlands förra året oxå, två veckor till kreta.faan va härligt!! Längtar. Kanska en förlåvning oxå, hemligt när det blir, men det blir : ) OCH MAMMA SKA GIFTA SIG OXÅ. JIPPI! kommer säker att dyka upp mer sen ( :




09,13,06 fira Julias,Simons & Jockes student

Julia tog studenten i torsdags men vi firar den i dag. Vi kom dit ungeför vid halv 5, fick en välkomms drink åh så gott det var. Sen nästan på engång var det mat, mästerkocken simon hade grilla, haha. Vi käkade och det var super god mat. Vi sprang runt och pratade med allihopa och sen var det efterrätt. Tårta, mums! Sen efter jag käkat upp det så fick jag skjuts hem till Andreas. var väl homme hos han vid halv 9 kanske. Vi satt och häll på med Andreas dator som han fick på studenten. sen vid 10 tiden var det film på Tv:en. Vi hade iaf tur med vädret igen. Super rolig film! älskar den. Sen gick Andreas och jag och la oss i sängen med den bärbara datorn. Så mysigt :)



09,12,06 Älsklingen tar studenten

Stressig dag idag,

vaknade kl 6 av att Andreas klädde på sig sin kostym, jag kunde inte somna om för jag var lika spänd som han inför denna dag, hihi. Jag gick upp och klädde på mig och gick ut och satte mig i köket medan han åt gröt, han hade så ont i halsen så han tog en hut mintu. Gott, mintu och gröt på mogonen, haha. Han fick parfym, rakgéle och after sheve på morgonen av mig och av sin mamma fick han en ring och ett armband. Sen drog han i väg till boulongen för de skulle dricka champange tror jag. Han ringde upp mig och sa att han hade glömt någon slags tuta eller nå, jag lånade andreas gammla moppe och åkte dit och gav han de. Sen åkte jag hem och sov en timme typ.
Jag klädde på mig klänningen och sminka mig och fixa håret. Sen vid 11 tiden drog vi ner till Borgarskolan för det är där han gick i skolan. Han kom fram till och och vi gav honom blommer och så vidare. Sen sprang han i väg för att han skulle marchera. Sen så åkte jag med Andreas familj hem för att hjälpa till och så. Vi fixade i ordning, ställde fram lång bord i vardagsrummet och dukade och så.
Sen kom Andreas hem och tog det lugnt i två minuter sen var alla gäster här! Vi bjöd på tacko paj och smörgåstårta alla åt jätte mycket, haha. Sen så bjöd vi på fika, kladd kaka och små kakor med mera..  Vi hade jätte trevligt allihopa. Sen så skjutsade vi Andreas till valbo för det var där lastbilen stog dom de skulle åka med. Sen åkte vi hem och förbredde oss för hans klass som skulle komma, vi satte oss ner och skulle pusta ut, då kommer dom! 20 - 30 st studenter, snorfulla allihopa. haha. Vi bjöd  på smörgåstårta och whisky. De var här en bra stund sen åkte de till nästa ställa.
Frida och jag hade ingenting att göra så vi drog ner till Tone och var där en stund, inge dricka alls. Var där en stund sen så åkte vi till valbo jusstja Elin och Ullis komm till Tone så dom följde med oss till valbo. vi var i valbo kanske i 10 min sen drog vi till Gävle jag gick och mötte Andreas på stan, han ville åka hem så vi satte oss på bussen och drog hem.
 Shit var full han var ( : haha. Ja, Andreas och jag var helt slut efter denna dag, vi slocka på en gång vi kom ram till sängen! haha. Men det var kul som fan ( : Tack för en underbar dag!




Älsklingen, snygging :)

Jag har gjort den blåa :)

Skylten jag gjorde åt honom :)

Älsklingen fick mycket blommor :)

Älsklingen

Andreas klass i hans vardags rum, haha :)

Deras lastbil de åkte med

Andreas "abris" och Oscar "nutte" :)

Ullis och jag på kvällen ( :





/ bloggbella



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!