tor,fre,lör,sön

oj så länge sedan jag uppdatera senast..

Torsdag:
Hade ingen lektion alls i skolan så vid 12-1 tiden drog jag iväg till valbo och mötte upp Tone där, vi gick och kikade i varje affär, sen satte vi oss ner och fika en stund, sen gick vi vidare till ikea och kikade på lampor åt Tone eftersom hennes hund hade haft sönder en. Sen tog vi varsin bil iväg till mediamarkt, sen åkte jag vidare till skutskär  (som vanligt...) Tankade bilen i skutskär sen drog jag vidare till Hofos, de var enduro tävling, och jag träffade på Linnea. Kom dit till 7 och åkte hem halv 10.

Fredag:
Vaknade att någon ringde mig vid 9 tiden, (vilken jäkla tur annas hade jag sovit över) var i skolan halv 10, snabba ryck kan man säga! Det var tomt i klassrummet där vi brukar vara, mötte sofia och vi gick ner till läraren och hon sa att vi inte hade lektion.. kul... åkte hem och sov en sväng, sen vidare till skutskär. Usch vilket tråk väder! Gick ut och gick en sväng sen la jag mig på soffan en sväng. När jag vaknade tog jag pärlan in till Gävle, åkte hem till Andreas, han duschade och greja sen drog vi in till valbo för att köpa kostym och skjorta åt honom, eftersom de är bal nu på onsdag, läängtar! Sen stannad vi och käkade mat, sen hem och sova typ..

Lördag:
Vaknade vid 10, drog till skutskär. åkte hem till mormor och morfarn och käkade frulle, sen gick jag ut och gick i skutksär sen hem och tvätta bilen, noga! Sen la jag mig på soffan en sväng. Vaknade när mamma kom hem. Bakade kladdkakka, mums! Sen gick jag ut och träffade jennie, skönt att ha någon så nära att prata med! Sen gick vi upp till Amanda en sväng, sen blev det snabba ryck hem för då stod maten på bordet!
Jag fick reda på att det skulle på streetrace på kvällen så jag tog pärlan in till gävle, vid halv 2 fick jag ett sms att det var möte vid furuvik. så jag åkte dit, ensam! Bra gjort va? lyssnade på mötet sen vidare till vårvik, fy fan så bra allting gick! och ingen farbror blå heller! Sen hem till sängnen!

Söndag:
MORSDAG!
Käkade frulle med pappa och lillebror, sen in i duschen och vidare till stan för att köpa morsdagspresent. Köpte en fin blomma som var formad som ett hjärta, sen super fina örhängen! Mamma blev super glad! Sen åkte vi alla till mormor och fikade, morbror kom även dit! Åkte sedan hem och gick ut och gick sen när jag kom hëm så var det mat! Sen hem till gävle för att kika på BB! Hade ganska svårt att somna igår...men det gick till slut..




FÖR VI HAR BARA FESTEN KVAR FESTEN KVAR...!

Så där ja! då var allt klart i skolan! vilken jävligt underbar kännsla att åka ifrån skolan igår och gjort så mycket arbeten på en och samma dag, började med ett historia prov, ett hyllningstal, en redovisning och sedan redovisa låtanalysen..
UNDERBART SKÖNT!

Åkte hem till mamma igår, startade grillen och hade riktigt mys! Sen så gick jag såklart ut och gick runt fina skutskär.

Nu är det bara till att fixa det sita inför studenten sen så!!


Idag efterskolan ska jag åka ner på stan och hämta ut min balklänning som jag lämnde in för någon vecka sedan för att de skulle sy in den.. Så hoppas den blir bra nu då! Bal om precis en vecka, mys! Imorgon ska Andreas och jag åka in till valbo/stan och köpa kavaj åt honom, men först ska jag träffa Tone i valbo för att fika och kika läget lite. Imorgon slutar jag vid 11 tror jag.. Att man ens ska gå i skolan nu i slutet? man gör ingenting på lektionerna? ..

Den klänningen jag beställde från nelly för ett tag sen satt inge bra, så idag har jag beställt en ny därifrån, hoppas den blir bättre & hoppas den kommer på fredag så jag kan få pröva den!


Åh jusstja, idag skulle jag hem till Andreas kusin och fixa naglarna men det blev nå strul så vi var tvungen att avboka. Men hoppas det går innan onsdag nästa vecka! annars vet jag inte vad jag gör..







HEJDÅ ALLA JÄVLA SKOLARBETEN!!!!, ner i soporna med er, aldrig mer! (inte inom ett halvår iaf, ska ju plugga vidare..)




...

Kommer bli en jobbig dag idag, Måndag och Tisdag denna vecka kommer bli riktigt jobbiga dagar. Har 4 saker som ska vara klar tills imorgon, eftersom betygen sätts då.. PANIK

Ett hyllningstal
Skriva om välfärdsmodellen
Historia prov
redovisning

hjälp...

Nu ska jag åka hem och PLUGGA hela dagen. Imorgon efter skolan blir det en fika i valbo med Tone, så skönt att träffas och bara prata!

Kommer nog inte skriva ikväll, kommer ha fullt upp..





Idag är det då Måndag

Lördag

Började med att jag åkte till crossgropen och var där ett bra tag, till kl 3 kom dit 11. Träffade en massa fina underbara vänner, speciellt Hanna, så längesedan man träffade den fina människan! Fick bråttom iväg eftersom jag skulle vara hos Amanda vid 4.. Tog bilen in till stan och hämtade mina saker hos pappa sen iväg hem till Andreas för jag hade glömt dricka där sen förrut. Sen tillbaka till skutksär, in i duschen och fixa och dona och trycka i mig mat, sen kom amanda och mötte upp mig vid coop. Vi satt hos henne och drack en massa skit haha.. Men gott var det och full blev jag tyvär.. Vi åkte hem till hennes kille vid halv 10 ? tog två shottar och en smirnoff ice, sen vart det svart..
















Söndag

Vaknade upp dagen efter och såg ut så här:



Har ingen aning hur eller när jag kom hem och vet heller inte vad jag har gjort på ögat..

Men mamma sa att Lasse hade kommit och hämtat mig klockan 11, haha! Hade spytt som en gris och sedan lagt mig i sängen.

Det blev en mys-söndag och jag kännde mig faktiskt inte bakis alls. Vaknade kl 7 och försökte ringa Amanda och fråga om hon hade mina saker, och det hade hon, du är gulvärd hjärtat! Mormor och morfar kom förbi och åt frukost med oss, riktigt mysigt! Sen gick jag hem till Amanda så kikade vi lite på nån serie som hon hade på datorn, låg ett tag i hennes soffa och degade, gick även igenom gårdagen.. haha.. Sen gick jag hem så fick mamma skjutsa mig så jag fick köpa min efterlängtade kebab! Sen åkte vi förbi mormor och morfar så jag kunde käka min älskade kebab där. Åkte sedan hem och solade en stund sen gick jag ut och gick i hela en halv mil! Bra gjort. Sen så var klockan mycket så jag drog mig hem till Gävle och kikade på BB, Gurkan åkte ut ur big brother, jag kommer iaf inte kika nå mer på bb, Gurkan skulle ha vunnit ju!


En fet kebab till mig! Tänker på gurkan haha!

Hade lite svårt att sova i natt. men får ta igen det i natt ist.





Fredag

Och idag är det FREDAG! Lovely!!

Började med att jag skulle gå upp kl 05:00 och plugga till provet jag hade idag, och när vaknade jag? JO 8.30!!!.. då börjar lektionen, och så klart så hann jag inte till provet så ska göra det på måndag nu ist, denna helg kommer bestå av plugga, förutom lördag för då är det Party med sötaste Amanda! Jusstja, antingen idag efter allt plugg eller imorgon förmiddag så lär jag åka till stan/valbo för att kika på kläder, dels till studenten..

Nu ska jag åka hem och fika en snabbis, lillasyster har bakat och köpt jordgubbar, mys! Sen ska jag vidare till vasaskolan och jobba klart med fotoarbetet..




Torsdag!

Var i skutskär igår som vanligt, hade fått hem studentklänningen men tyvärr så passade den inte bra alls.. Lite för kort. men jag ska skicka tillbaka och beställa ny.. Men hittar ingen som jag vill ha!

Igår gick jag över till preem och köpte korv, fick i mig halva bara.. har ingen matlust, vad kan det bero på?
När jag går hem ifrån preem får jag ett sms från söta Amanda, vi bestämde att jag ska med till hennes kille på lördag som fyller 20 år, det ska bli super kul att träffa henne igen, så himla länge sedan! Jag ska åka hem till henne på eftermiddagen någon gång, fixa till oss och dricka innan vi drar iväg, myspys! hon har ju egen lägenhet så det blir super mys!

Somnade halv 3 inatt, satt och plugga så himla länge.. Idag har jag en "prov-inlämning" och senare muntligt prov.. sen ska jag cykla hem och ta de sista bilderna sen ner till vasaskolan och sätta ihop ett fotoalbum, sen är jag klar med den skiten oxå! ..


Nu blev det bråttom , tjiiiing


Vilken outfit till lördag?



iväg, för nu är jag klar

Woooho! äntligen klar med den dyga uppgiften, skrivit om Aralsjöns konflikter, på 3 sidor... tjoooho... usch, nu tar jag mitt pick och pack och drar till skutksär och myser nog med familjen en stund, sen hem igen för att skriva om buddha, oj så kul!




på med mysdressen igen och iväg!



hörs när jag kommer hem, pusss



Hm.. Onsdag?

Sitter just nu och känner mig jätte duktig! Sitter med en rockstar öppnad (hur skulle jag orka utan den) och party låtar på max, och så klart sitter jag och pluggar, som ni förstår och har gjort ända sen jag kom hem, alltså så har jag suttit i hela två timmer, snart klar med en inläming. Sen blir det så att jag ska göra en till... och en till.. och en till... och en till.. närå, har bara en inlämning kvar! Sen är resten prov, typ 3 st sen är jag HELT klar med skolan ..! (gymnasiet iaf) ska ju plugga vidare.. men det ser vi inte nu, nu tittar vi fram emot studenten!

Iskolan idag bestämde klassen lite om vad vi ska vara på brännbollen och låtar och en massa om flak och även en låt vi ska ha när vi springer ut ur skolan! Snacka om att man bli TAGGAD till tusen!


Nu ska jag fortsätta skriva om Aralsjön, sen ska jag vidare till skutskär! hoppas mamma lagar god mat idag!

Pösssss

 

hur skulle jag orka utan dig?




Studentskor




Var på stan idag. skulle köpa nytt navelsmycke men kom hem med dessa snyggingar ist!

Passar perfekt till studenten!




Blöt


Cyklade hem efter skolan, tror ni att det regna.. JA det gjorde det.. blev jag blöt? nää inte alls...








Var genom blöt när jag kom hem, så la mig i ett varmt bad med en face mask! sköönt, har även färgat ögon fransarna...

Mys helt enkelt!





I mysdress hem till mormor


Nu åker jag hem till mormor och slappar en stund, sen hem till gävle för att plugga och sedan mys framför TV. pussss






tiiisdag

Idag är det tisdag, och ni får inte glömma att ikväll är det desperate housewives! Wiioooho

Nu ska jag cykla iväg till skolan, duktig va? ska göra det VARJE dag denna vecka (om det inte regnar..)
Har börja med en nyttig frukost nu och sen tar jag även med mellan mål till skola.. äter så dåligt nu förtiden, inte undra på att man mår som man mår, huvudvärk och trött osv..

Nä, nu lär jag skynda mig! Efterskolan cyklar jag nog hem och tar bilen till skutskär och träffar jennie en sväng, var ju länge sedan nu ju, 2 dagar ;)?


Kikar ni in senare i bloggen kommer ni få läsa nå roligt som jag var med om igår!!! haha ni kommer DÖ av skratt, kika in senare på eftermiddagen så hörs vi, pöössss.





Tisdag - Dagens outfit

Dagens Outfit






Jeans  - Från JC 299:-

Tröja - från en affär nere på kreta, för 3 år sedan (!)




En tråkigt måndag - REGN!...

Kl är 10 på morgonen, jag har redan kikat på en film och badat, just nu är jag ensam hemma och jag sitter och lyssnar på Jennifer Lopez - On the floor på högsta volym och med basen på MAX!

Nu blir det frulle sen ta det lugnt för jag börjar inte förs halv 1! hur skönt som hellst!

Igår var jag i skutskär hela dagen, började med att åka till mormor och morfar en liten sväng, sen hem och fixa bilen min, nu går pärlan som på moln! Sen fixade jag maten tills mamma kom hem! så glad hon blev! Käkade grillat så klart (de är ju söndag).
Sen åkte jag hem till gävle, satt vid datorn en stund och försökte göra en inlämning.. men det orkade jag inte. La mig i sängen ist och kikade på Fenomen och sedan Big Brother, ÄNTLIGEN åkte madde ut..!


Nu blir det frukost! Hörs då! pösss

Rhodos 2009




Kakla i köket!



Hjälper pappa att kakla i köket, kommer bli skit snygg när det är färdigt!

Nu väntar jag bara på att det ska komma hem en max-påse med en massa skräp mat i! åååh så gott!
 Behöver verkligen det nu, jag som har slitit så hårt!





Förvirrad är allt jag kan säga!

Usch, det är så fruktan svärt mycket jusst nu!

Det är hur mycket saker som helst som ska fixas till studenten.. Planerar och donar
Och det är mycket som ska fixas till balen som är snart!
SKOLAN.. Det är även mycket inlämningar, prov och redovisningar som ska vara klart nästa vecka..
Sen är jag ju kassör i nordupplandsskoterklubb, va fan tog jag på mig det för!?

Jag hinner ingenting jusst nu, kan man inte bara STOPPA tiden ett tag!?

Det ska väl vara roligt nu när det inte är långt kvar till studenten?.......


ÅÅH, fattar inte hur jag ska hinna med allt..



Skit samma....... Nu ska jag iaf ner och äta frulle!

Igår sov jag iaf hos A. Kom dit ganska sent så det var rakt ner i sängen som gällde! Sen skulle han upp till garage i morse så jag drog hem ganska tidigt, och jag är dö hungrig, så nu ska jag se om det finns nå frulle att äta!




Jusst nu önskar jag att jag var i cypern och kunnde släppa allt skit ett tag ♥











Vad är det som händer mellan oss?




JENNIFER LOPEZ


Jennifer Lopez - On The Floor ft. pitbull




JUSST NU! HETASTE PARTY LÅTEN, GALET BRA! Kan inte sitta still en sekund, vill ut och daansa loss!




http://www.youtube.com/watch?v=t4H_Zoh7G5A



Bild: från google.se




Plugga på en fredag ? Ja, fast nej..

Nu har jag beställt klänningen iaf, kommer väl mitten på nästa vecka någon gång! :)

Idag åkte jag till skolan och hade skit tråkig första lektion som höll på i en timme och 15 minuter, efter det var det iaf hål-timme i 2 och en halv timme. Åkte iväg och lämnade inbjudningarna till studenten sen bar det iväg till skolan för att rå-plugga. Blev klar med ett arbete + att jag hann påbörja ett, super nöjd! Satt kvar i skolan oxå på en fredag!! SKANDAL, slutade halv 2 jag åkte ifrån skolan 15 över 2.. Åkte till skutskär en sväng, lämnade inbjudningar hos familjen, fikade hos mormor, träffade sötaste Jennie åkte hem och käkade sen drog jag väg hem till Gävle, har suttit i 2 timmar och pluggat, jag har även städat rummet i mellan åt! Nu är det rent och fint i rummet och nu har jag även skickat in en till uppgift! Duktig jag är, speciellt så här på en fredag..


Tänk dig själv, värsta party musiken på högstavolym med MAX bas (är ensam hemma), sitter och skriver om välfärdsmodeller på en fredag.. nu är jag lite party sugen bara LITE...! Nu ska jag iaf lägga mig i ett mys bad och ta det lugnt ett tag, sen ska jag fixa till mig lite och dra hem till Jennie pennie en sväng, kanske blir lite mys med henne?

Vad ska ni göra i helgen?
Jag har iaf inget planerat, ovanligt när det gäller mig, fast det känns ändå skönt för man har ju inge pengar så..













EN SMIRNOFF ICE SKULLE INTE SITTA HELT FEL NU!



Studentdagen kan komma nu!

Idag är det en dryg dag i skolan.. kikade på film första lektionen OCH andra lektionen... helt värdelöst, men nu ska jag skriva prov och jag hoppas det går bra!! annars vet jag inte vad jag gör..

Efter skolan drar jag ner till skutskär och hälsar på hela familjen, käka mat samt beställa studentklänningen! kanske till och med skriva ut studentinbjudningarna.


Känner mig ganska lättad nu inför studenten, har fixat en heldel, skrivit upp alla som jag ska bjuda, gjort inbjudningskort, bestämt all mat och dricka som ska serveras, beställa studentklänning idag! Nu är det bara vänta på dagen, sen så kör vi!!


Nu ska jag ta mig till lektionen och skriva prov, sen vidare till skitskär.. Hörs senare, pööss


Den klänningen blir det!




3 studentklänningar! vilken?


Den ligger 1:a på listan


Den här klänningen är faktiskt delad 1:a






Sisters Point Newnew Dress White på Bubbleroom.se


Eller denna?

Vacker vit cocktailklänning rosett




Snälla hjälp mig. vilken ska jag ha på studenten?




Med pappa i valbo - Shopping!!

Gick till skolan vid 11, gick först förbi stan och köpte biljetter till onsdags festen! Wiiehoo! Fy fan vad jag taggar redan!

Studentveckan -  Måndag, PARTY! Tisdag, PARTY! Onsdag, PARTY!n Torsdag, studentlunch! Fredag STUDENTEN!!!

Gick vidare till skolan, började 10 över 12 och slutade halv 3, gick hem sen väntade vi på pappa tills han kom hem vid halv 5, drog ner till stan lämnade in klänningen och sedan vidare till valbo, shoppade en hel del idag. När vi kom hem så gjorde vi potatisgratäng i nya ugnen, wii och grillade kött ute, mums! en riktig mysdag!

Detta shoppade jag idag:



Änntligen ett smyckesträd! som jag har letat, 149:- på guldfynd!



Hårnyper till balen!



Armband till balen!



Ring till balen!



Väska till balen!



Skor till balen!



ÄNTLIGEN EN PARFYM






Köpte biljett till onsdags festen!



Nya solbrillor! Najjs.






så himla less, orkar inte.




..

nu ska jag duscha och sen inviga köket (äta frukost för första gången i det nya köket!)

Börjar 10 över 12, slutar halv 3, sköönt. Sen till stan och valbo med Pappa och Emma!



hörs, pusss



Tierps Arena - En av världens bästa bana

Bra väder! Var helt underbart, tyvärr så är det inte riktigt klart, men det hinner kanske bli tills nästa tävling som är den 9-12 Juni? Vilka ska dit då? -JAG!



Green Goblin - körs av Mats Erikssom


Kommer bli riktigt fränt när det är färdigt


bästa banan











Snowball


Depån




Top Fuel Dragster - Körs av Micke Kagered




..

Helt slut efter promenaden.. tänkte ju fixa till i mitt rum och fixa iordning alla läxböcker och plugga liite, men jag orkar inte, skiter i allt nu, godnatt!



Imorrn

Imorgon efter skolan ska pappa jag och lilla syster till stan och valbo, Emma och jag ska gå ner till stan och lämna in balklänningen så att dom kan sy in den, sen leta efter sjal och väska och örhänge sen är jag klar till balen! Sen ska vi in till valbo och leta kläder till Emma's skolavslutning, jag ska ge henne smak-råd ;)

Hörs i morgon, har lite mycket att göra nu, och det är inte mycket kvar av kvällen!

Pusss



Måndag & Tisdag

Måndag

Hade bara en lektion, hur skönt som helst i det underbara fina vädret? Åkte till skutskär vid halv 2 tiden, tvättade bilen sen sooolen heeela dagen lång, låg i solen ända till 8 på kvällen, haha. Sen hem till Gävle och kika  Big Brother sen soova!

Tisdag

Vaknade vid halv 7, hoppade in i duschen sen fixa&trixa inför skolan, hade TAL på svenskan idag, fy så nervös jag var, men det gick ganska bra! Slutade vid halv 3, sista timmen pratade vi om studenten, flak och brännboll och allting, fy sjutton vad jag läängtar! så himla nära nu! Åkte iaf till skutskär efter skolan, åkte hem till mormor låg i solen en sväng, somnade så klart.. Sen hem till mamma och käka middag, hann även träffa Jennie Pennie en sväng oxå, nu har jag precis kikat på Desperate Housewives och nu kikar jag Big Brother, som vanligt. Sen ska jag nog ut och gå en sväng!!.. Rensa alla jävla tankar man går med hela dagarna, sen ska jag rensa alla skolpapper, nu är det inte mycket kvar!! undeeeerbart!


 
Party sugen jaow!! Hoppas på något i heelgen!



NEEEJ!! - Katarina åkte ut!!

Fan alltså, katarina åkte ur Big Brother....






SÖNDAG HÄRLIGA SÖNDAG!!

Fan alltså, älskar ALLA söndagar nu förtiden, underbaraste dagen på veckan!

Började med att jag vaknade vid 7 tiden, kom till skutskär 15 över 8, in i duschen och fixa&trixa och trycka i sig frulle, sen bar det iväg till TIERPS ARENA! Fan så fränt det var alltså!

(kommer ett nytt inlägg med alla bilder inom kort)

Kom hem vid 5 tiden, köpte massa mat på affären, så klart blev det ju GRILLAT efter denna underbara dag! Helt slut efter denna söndag, men kan jnu bero på att jag bara sov 4 timmar i natt!? Nu har jag krypt ner under täcket i sängen min och kikar på big brother! Kommer somna efter BB jag! Har sovmorgon imorgon och då ska jag sova!!

Höres i morgon alla fina läsare, natti!


Hade ingen annan bild så bjuder på den! Det är min vän Kim från förra året på BugRun, haha fy fan vilken helg det var!



Lördag- mormor 68 år!

Vaknde vid halv 10, in i duschen sen fixa och frixa och käka frulle, han även med att sola en stund! Sen bar det iväg till mormor för att hämta upp henne och morfar, vi tog med dem till tennstopet, underbar mat! fy sjutton va gott det var, tog fläsknoisette med pommes och bea, och till förrätt så käkade vi vitlöksbröd med tzatziki! mummms! Efter det åkte vi alla hem till mormor och käkade jordgubbar! Riktigt trevligt.

Åkte hem till Jennie på kvällen, satt hemma hos henne och hennes pojkvän, hjälpte även henne med nå kokos, choklad kakor eller var det var, haha. Mysigt var det iaf. Tog bilen in till stan, kikade en sväng på cruisingen och sedan vid halv 3 på natten så hämta jag upp Andreas och hans jobbarkompisar, skjutsade hem dem och sedan blev det raka vägen ner i sängen! somnade halv 4 och jag som skulle upp så tidigt, typiskt...



underbara maten på tennstopet!

bild- google.se



Fredag

skolan... Hade redovisning i natur, gick ganska bra iaf! Efterskolan drog jag till skutskär, hem till mormor och morfar, men dom var inte hemma så gick in och kikade på O.C sen drog jag vidare hem till mamma och kikade på sveriges mästerkock, sen ringer mamma och bestämmer att vi ska träffas på skutan, en restaurang här i skutskär. Käkade kyckling ris och jordnötssås! mums! Sen träffade jag jennie en sväng.

Sen tyckte jag det var aldeles för tråkigt i skutskär, så drog in till gävle och kikade läget lite.. ap-tråkigt där också, men så ringer en kompis till mig och säger att det är street race! Fruktansvärt roligt! Lassen och jag drog med gula faran, och så klart så var ju farbor blå redan där.. Så efter ett tag så drog vi hem.. Tog bilen min in till gävle igen för att det inte fanns något in skutskär, åkte hem till pappa och hämtade lite saker och donade lite, hade så fruktansvärt tråkigt så jag drog in till skutskär IGEN samma kväll... Sov hos mamma denna kväll oxå!


<3


Riktigt tråkigt inlägg, men det var min fredag det..



TORSDAG

Igår la jag ut moppen på blocket, hoppas någon vill köpa den nudå! Jag behöver peengar... Idag ska jag nringa till anna och beställa tid för färgning, klippning (?) och bestämma vilken tid jag ska komma och fixa håret till balen. Den 25:e ska jag fixa naglarna hos Jenny Abrahamsson! Nästan allt är klart till balen.. Det som behövs nu är skor, väska, och sjal! Ska även försöka hinna ner till stan med pappa och hoppas på att dom kan sy in klänningen en liten bit! Jo, smink behövs köpas oxå..

Nu ska jag skynda mig i väg till skolan! Idag är det en kort skoldag, efterskolan ska Jennie och jag traska hem till Mimmi och hennes dotter! Ska bli roligt att träffa dem, så himla länge sedan! Sen ska jag hem till mormor för att gå ut och gå med Hunden mormor passar åt morbror Thomas.

Nu har jag super bråttom... hejdå!



Fullbokad helg!

Har en fullbokad helg - vilket jag tycker är super kul, annars sitter man bara hemma och inte gör någon nytta alls..

På fredag har jag faktiskt inga planer på att göra nått, blir väl till att sitta hemma framför TV och mysa.
På lördag ska vi börja dagen med att fira mormor, (blir 68 år gammal, grattis i förskott mormor!) gå ut och käka på en fin restaurang! Sen på kvällen är det tydligen cruising, tråååkigt. blir väl party ist? eller?
På söndag är det den dagen jag har längtat efter, dragrace på tierps arena,  awesome!!



DRAGRACE PÅ SÖNDAG



TIERPS ARENA - Dragrace - Söndag! Super duper kul, som jag har längtat!!

480 kr för entre och sittplats, LÄTT VÄRT DET!

Bilder kommer på söndag kväll eller på måndag! Tjiing








OnSdAg

Goooooood moooorgon!

Mår konstigt idag.. huvudvärk, magen gör ont..

Har precis duschat, nu ska jag käka frulle sen blir det sitta vid datorn resten av dagen ooch plugga, roligt .......


höres senare mina vänner!




Tisdagkväll

Vid två tiden tog jag pärlan ner till skutskär, åkte hem till mamma. Till lunch stekte jag ägg, favorit! Sen blev det TV - O.C näst bästa favorit serien! Sen hoppade jag upp ur soffan och drog mig i väg till mormor, stackarn är lite förkyld, men glad blir hon när jag kommer, gullgumman! åkte hem till mamma, lyckades få i mig lite spaghetti och köttfärssås super gott! Sen åkte jag iväg en sväng, haha fick i mig en burgare från donken oxå, jävlar vad jag har ätit idag... haha..

Nu är jag hemma i min underbara säng! helt underbart, ska krypa ner ordentligt och kika på bästaste desperate housewives och sedann big brother! sen kommer jag nog somna, sköönt! Hörs senare mina fina vänner ♥


känner mig party sugen


vill utomlands nu!




hoppas på det! vi får väl se hihi ;)



HJÄLP MIG!

Jag kan inte blogga från min iphone, någon som vet hur man gör?


Blogg.se skulle väl göra en app till iphone ?.... Har den kommit ut redan?




Tisdag = Desperate Housewives

Ja men då var det tisdag igen då! Ikväll är det iaf desperate housewifes, det kommer jag absolut INTE missa!
Ska ni oxå kika på det eller ?

Idag är det bara en massa plugga som står på schema! Har gjort historia grejjen nu, tänkte göra power pointen men det går så fort att göra så den kan jag göra imorgon ist, nu tänker jag brörja skriva om konflikten i kenya..

Roligt va? .. ja, fruktansvärt roligt......

Snart ska jag ta pärlan min och dra mig till skutskär iaf (som vanligt), ska käka middag hemma hos mamma. Igår när jag höll på att somna knöt det sig i magen, var så fruktansvärt hungrig, första tanken som kom upp var en grillad fläskfilé med potatis gratäng och bea! Hur underbart låter inte det! orkade inte heller gå upp och käka, så det blev en rejäl frukost. Hoppas därför att mamma vill grilla ikväll, vilket jag inte tror att hon vill eftersom vi har gjort det nästan varje dag(!). Sen ska jag även förbi mormor&morfar en sväng! :)

 Hoppas även på att kunna träffa Jennie! ♥


Nu ska jag fortsätta skriva en massa jävla arbeten, tjiing!




Vilken är din favorit?

Min är Susen Mayer!


puss




Tove Styrke - White Light Moment


Nu har denna underbara låt fastnat i huvudet på mig!
sjukt bra!!



Tove Styrke sjunger White Light Moment
http://tovestyrkebloggen.wordpress.com/2010/11/21/tove-styrke-white-light-moment-lyrics/





http://www.youtube.com/watch?v=-eDHj7ifSOE



I want a perfect moment
I want to go tonight
I want see the star shoot out of
a pitch black sky
I want to start a fire
I wanna burn tonight
I want a world in motion
I want to see the signs
Race through my mind
All I want now is a white light moment
Come with me tonight
Monochrome city the color’s fading
Watching the world in your eyes
Take me around the planet,
take me through space and time
Paint me a perfect picture and
make sure you cross the line
Don’t let the colours scare you,
it’s just a state of mind
We´ll stay out of sight
All I want now is a white light moment
Come with me tonight
Monochrome city the color’s fading
Watching the world in your eyes
I want a perfect moment
I want to go tonight
I want see the star shoot out of
a pitch black sky
I want a world in motion
I want to see the signs
Race through my mind
All I want now is a white light moment
Come with me tonight
Monochrome city the color’s fading
Watching the world in your eyes




Måndag

Vaknde ganska tidigt, la mig i ett varmt bad! Nu sitter jag i husvagenen och kikar TV har precis käkat frulle, tänkte vara duktig och cykla till skolan idag, men vet ni vad! det regnar... så NEJ TACK! tar bilen!

Nu lär jag skynda mig annars kommer jag försent till lektionen.. Hörs senare, ikväll blir det till att vara hemma och plugga hur mycket som helst!... + deklarera...  döda mig............

pusssss




Söndag

Vaknade, mådde faktiskt inte alls som jag trodde att jag skulle göra, mådde faktiskt bra!

Det första jag gjorde när jag vakna, som jag alltid gör dagen efter!


Varm macka med extra ost haha! och ett glas oboy

Sen efter det så tog jag bilen hem till mamma, tog en dusch och sedan åkte vi förbi mormor och morfar, sen tog jag pengar av mamma och åkte och mötte upp jennie, satt och snacka en stund som vi brukar göra en tog vi bilen till willys, jag var tvungen att köpa hamburgare och bröd. Jag skulle laga middagen, så det fick bli grillade hambrugare med bröd, hur gott som helst! Sen åkte jag hem till Jennie och hennes pojkvän, och vilken tur jag har då, där står och och gör egna snickers! fy skjutton vad gott! Jag var där ett tag och satt och prata med jennie, dom ska flytta tillsammans om en månad och sedan kommer deras barn om ungefär 2 månader! Så glad för eran skull, stöttar er till 100%! :) ♥

Sen tog jag bilen hem till pappa och kikade på BB och i pausen var jag tvungen att deklarera.. uscha, och idag måste jag göra det åt skoterklubben........ döda mig!




Sista April

Det började med att Andreas och jag tog taxi (Andreas jobba kompis) ner till Helt enkelt, jag käkade Robbans heta fräsare med pommes och bea, tog en bacardi breeze och vitlöksbröd till förrätt, Andreas tog fetaost fylld kyckling filé med klyftpotatis och en öl. Riktigt trevligt! Han bjöd, tack! hihi :) Efter middagen så tog vi bussen ner till pappa och kikade på sen kasan, drack lite och fick en massa godis, sen vid 11 så fick vi skjuts av Helena ner till interpool, satt där och drack ett tag, jag bjöd på dricka eftersom han bjud på maten! Träffade hans kompisar, Robin, Mange och Tysken? hahaha vilken stjärna.. Satt där ett tag med dom sen så gick vi ner till helt enkelt, tog även en dricka där och sedan skulle vi gå till old saint´s men Robin hade inte leg så han kom inte in, så vi gick iväg igen.. Andreas och jag skulle till kåken (fråga mig inte varför!?) men sen fick vi reda på att det var en massa tjaffsa och skit där så vi struntade i det, vi åkte förbi honom och lämnade av väskan som vi hade burit på hela kvällen, vi åkte till helt enkelt igen, de var inge skoj där så vi gick upp till interpool, satt där en stund sedan ringde vi upp Robin, då var det tydligen efterfest hos honom, vi gick dit och satt där ett bra tag med Robin, mage och tysken, haha. Sen kom det två till, snacka om efterfest? eh, nä.. tråkigt som fan.

Sen blev det iaf SÄNGEN! Har aldrig varit så skönt att lägga sig i sängen som då!!


Mums! bästa som finns,




OUTFIT


Ingen speciell outfit, men det fungerade på sista april!

Ett svart linne
Jeans
Jeans jacka








RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!