Jobbig MÅNDAG!

Fy fan vilken dag!!

Det börjar med att man åker till skolan fast man inte har någon lektion! 
 

Hade fotografiskbild B till kl kvart i 4, gud vad skönt tänkte jag.. Åka hem och sova och plugga i lugn och ro! Mobilen ringer, tar upp telefonen för att se vem som ringer, mamma?

Mamma: Hej! Vad gör du vart är du!?
Jag: Ja hemma hos pappa, vadårå?
Mamma: Kan du göra mig en STOR tjänst!?
Jag: Ehh, ja vad är det nu då?
Mamma: JAG HAR LÅST IN NYCKLARNA I BILEN! skulle du kunna vara snäll och skjutsa mig till skutskär? du får en hundring?


Ja, tur att mamma har mig, vad skulle hon annars göra. hahah..

När jag ändå var i skutskär åkte jag till mormor och morfar för att fika. Världens bästa mormor och morfar!
Kom precis hem från en stressig dag! Nu har jag tappat upp badvatten! Gud så skönt!

Nu plugga i badet en sväng sen käka en korv..

SEN UT OCH GÅ! och rensa tankarna, skönt! En LÅNG promenad!




Hörs, pusspuss!




Ingen lektion...

Kom precis hem..

kom till skolan och det var ingen där, träffade på emelie "men vi har ingen lektion nu"..

Trött jag blir.. Aja, har iaf lektion 10 över 2, hoppas jag.  Fotografiskbild B ! De e kul som fan!

Nu ska jag passa på att plugga till provet som jag har i morgon... ååh, Historia C



pusspuss!






fort iväg

Har lite bråttom nu, ska dra iväg till skolan för att ha psykologi eller om det nu var samhäll, äh skit samma.

Här kommer bilder på söta Adam och Ella. Lotta's barn som vi var och hälsade på i lördags! :)

Glömde lägga ut bilder såg ja!


Söta Ella, bara 4 veckor gammal!


Och super söta Adam! :)






pusspuss!




Glömde skriva att jag har..

Glömde skriva att jag har beställt en ziperall! Det var halva priset på dom just nu, fram til 5 feb! Ord.pris 1200:- nu 599:- ! Klar man slår till!

Dom verkar ju vara skit mysig, bara att ha på sig när man gå runt här hemma och myser!

Jag tog färgen rosa, hade nog helst velat haft svart, lite mer diskret. Men rosa blir nog bra va ?



Vill ha hem den nu.



Ha dt bra så länge, hör snart igen! pusspuss!




Bra start på veckan

Vaknade vid 10 i morse, gick upp och käkade frukost med familjen, min lilla syster är hemma och är sjuk stackarn.

Skit skön dag idag, börjar kl 20 över 12 idag! Vilken bra start på denna vecka! Dessvärre har jag en massa saker att göra i dag.. Har prov i morgon, sen lär jag kolla upp lite saker angående skoterklubben, åååh vill bara bli av med den skiten. Faaan! att jag äns tog på mig den skiten! Fan, skit samma.. gjort är gjort..

Jag kom precis på att jag ska ha fotografisk bild B idag, ska tydligen redovisa några abstrakta bilder jag har tagit.. Hittade två st bilder som passa in.. Men sen kom pappa på en jätte bra idé, så vi började fotografera tsm så här på måndag morgonen.

Ja få se vad som händer mer idag.. Lär ju plugga resten av kvällen iaf.

Jag har bestämmt mig för att jag ska sova hemma hela veckan, vill du träffa mig fåru komma hit och höra av dig..


Här är en av de bilder jag tänker redovisa idag


Ha det bra! puss!




Hatar söndag, fast inte denna!

IDag ska vi fira min underbara morfar! Gick upp vid 11-12 tiden, drog hem till världens bästa mormor och morfar och hjälpte till med all tårta och tacos. Sen kom gästerna vid 4, vi käkade tacos och till efterrätt blev det fruktsallad! Mums, mormor gjorde suuuper god fruktsallad. Sen blev det kaffe/te och tårta.. Pratade och hade skojj hela kvällen, blev en väldigt lyckad söndag. Är nu hemma och ska kolla på filmen "nära & kära" men först blir det solsidan, missade ju den för jag var hemma hos mormor och morfar. Satt nyss och spelade UNO med syrran för hon inte kunde sova. tror hon hade feber stackarn.. söt syster då! Nä god natt på er alla! Nu blir det film och dejta kudden! pusspuss!



Förlåt mig..

Inte skrivit på hela helgen.. ojoj.. Fredags hände det inte så mkt, efter skolan åkte jag hem och bara tog det lugnt, käkade tacos med familjen. Sen tog jag bilen hem till Tone. Att köra min bil är bra jobbigt.. Iaf över 80km/h. Min pärla är slut den.. De är en massa grejjer om behövs för att den ska gå "normalt".. Den drar åt vänster plus att det är obalans i ena däcket.. kul att åka riksväg 80 i 120 km/h.. inte direkt va.. Soppa mätaren fungerar inte heller så jag bara satt och hoppades på att jag skulle ta mig fram och tillbaka från fba.. Ja det gjorde jag oxå fast jag stannade och tankade 50 kr så jag var säker på att jag skulle ta mig hem till babe. Aja, Tone o jag käkade glass och bara prata stunt som vanligt! haha men de e skita kul! Vi kikade även på fb om vi hittade våra gamla klasskamrater som vi gick med i 2-5 haha.. shit asså vad tiden går. Tone's kille visade även en massa skoter filmer, bodin och dom. Så jävla fränt. Sen åkte jag väl hem vid 1 kanske. Sen bara mös med älsk hela natten lång. LÖRDAG, upp kl halv 9, in i duschen och drog i väg hem och käkade frulle och pakade i ordning för lilla resan till sthlm. Vi skulle till Andreas syster Lotta, hon har precis fått en liten dotter som heter Ella på 4 veckor. Åh så underbart med små pluttar. Hon har även en son som heter Adam, så himla söt pojk! Innan vi kom fram till sthlm åkte vi in till Lelles Mc för att kika på skinnställ åt andreas.. Sen åkte vi till Lotta och satt där hela kvällen, jag satt mest och bara mös med lilla Ella! Sen hem och sova!



Fredag! Lovely

Idag är det fredag!! Vaknade kl 9, upp och duschade och snabbt fixa till mig eftersom jag började kl 10 i 10. När jag kom fram till skolan så hade vi inte första lektionen.. Åkte hem undertiden eftersom jag inte geografin börjar förs 20 över 11. Åkte hem så länge och spelade kort med lilla syster, nu snabbt iväg igen för geografi! Ända lektionen på hela dagen.. Skön-T! Hörs snart igen, ha det så bra så länge, puss!



Gårdagen..

Ojojoj vad sjuk jag är!.. Var hemma från skolan igår, hade nästan ingen ork till ingenting.. Jag lagade kyckling wok, älsklingen min gick hem till mig efter jobbet igår (duktig han är), han kom hit och käkade wok och bara mös med mig hela kvällen! Vi kikade på landskampen, ganska kul.. Sen badade jag och älsk, mysigt var det! Sen kikade vi på sveriges värsta bilförare, haha helt sjukt vad kass dom är! Vi somnade ganska sent, eller iaf jag.. hade skit svårt att somna.. Tråkigt dag.. usch..



Jäklar vad nyttig jag är

Har precis varit ute och gott med älsk, nu sitter vi och dricker grönt te och äter äpple med kanel! Mm så gott! Nu ska jag mysa med älsklingen, ha det bra så länge!



Efter 3 och en halv timmes sömn..

Hjälp.. Kunde inte alls somna igår.. Somnade halv 4! Jag la mig i ett varmt bad när jag vakna, men det hjälper inte, blev ännu tröttare! Vill bara lägga mig i sängen igen och somna om... Skulle vara förjävligt skönt! Man är ju sjuk oxå så man är ju inte världens piggaste på att gå till skolan.. Har bara 3 lektioner idag! Slutar 1, då kan man lika gärna gå till skolan.... Shit nu har jag bråttom! Hörs puss !



2011 kommer bli det bästa året

Detta år kommer det hända så jäkla mycket saker! ååh ser fram emot allting!!

Först student kryssningen med mina sköna brudar Tone & Frida! kommer bli galet kul!

Balen med min underbara pojkvän, kommer bli så sjukt vackert, längatar mkt mkt ♥


Min fasters brölopp förra året. älskling och jag






Hihi Andreas ska ju ha frak på sig! jag ska inte ha denna balklänning!

STUDENTEN!!! GAAAH SNART SÅÅÅÅ!!

Skaffa jobb! Wiiie


Börja plugga på högskolan samt ha ett extra jobb!!







Älskling och jag ska flytta till eget! hur underbart är inte det!!!♥


THAILAND MED BABE!!


Utomlands med pappa och familjen, mysigt!

BugRun får vi inte glömma! haha sjukt kul! Andreas ska köpa en nya transporter buss, kommer åka i
den till bugrun! Fan så sköjj!!

Andreas börjar tävla nu till våren, så varje helg blir det tävling på tävling på tävling!!

Ja mkt mer kommer säkert att hända! men det känns som om detta år kommer bli det bästa!


Och jag är så jäkla glad att jag har Andreas Abrahamsson med mig, du gör mitt liv till en dans på rosor hjärtat! Underbara du!tack för att du finns♥



Läänge sedan

Läge sedan jag skrev nu..


Älsk och jag har börjat med det "nyttiga livet".. Vi åker oftast varje dag till hemlingby, han åker skidor och jag springer/jobbar 3 km varje gång. Vi båda försöker tänka på vad vi äter.. ja ni fattar, vi får väl se hur det går, om det blir nå resultat! Jag tänker inte berätta vad jag väger innan jag märker att jag börjar gå ner ;) Avslöjar bådas resultat (om det blir nå resultat) senare om någon vecka.

Man vill ju se fräch ut till beach 2011, sen ska vi ju till thailand älsk och jag, till hösten.

Imorse skjutsade jag älskling till jobbet sedan åkte hem och käkade frulle fixa&trixa sen drog jag i väg till skolan. orkade med två lektioner, så sista lektionen drog jag hem, trode jag hade fått feber.. Sen satta jag mig ner för att kolla igenom skoterklubben.. uscha får så ont i magen, det är så himla mycket,får ju inge betalt! jobbar gratis!! USCH.. ska sluta så fort jag får chansen..

Sen vid 4 åkte jag och hämta älsklingen igen, han hjälpte någon på jobbet så jag väntade ca en timme på han, mendans han hjälpte "gubben" så passade jag på att ta bort stenen som hade fastnat bakom bromsbeläggen, bort med hjulet sen bända och vrida och fixa och trixa.. Till slut ramlade in pytte pytte liten sten ut ..

Hela dagen idag har den gnislat och haft sig.. tur att man kan själv.

Fuskade lite med det "nyttiga", pappa lagade schnitzel och pommes, kunde inte motstå eftersom jag var så hungrig p.g.a att jag missade lunchen.. inte bra..


Kikade på "Den hemlige miljonären" skit bra programm! kunde inte hålla tårarna inne på slutet! Någon mer som tyckte det var bra ?


Pappa kom med te och honung till mig eftersom jag var så sjuk :) thanks dad!


Precis pratat med hjärtat i telefonen, nu säger jag god natt bloggen!



PUSS




/Bella




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!