ojojoj! inte uppdaterat på länge!

I morgon är det min födelse dag! Wiiiihooo 18 år. I morgon bjuder jag några underbara tjejer på middag, det blir tacopaj, det ända jag kan laga! haha...  Sen efter det så blir det krogen med brudarna.

Idag har jag varit i skolan hela dagen. Blä för skolan.. Efter skolan åkte pappa och jag till ansan's trafik skola för att jag skulle få prova på att köra med körskola innan uppkörningen.. Uppkörning är ju bokad.. skapligt nervös REDAN....!

Nu sitter syrran och jag och kikar på brynäs match.. :)





8 oktober

Vaknade 10 i 7, duschade och fixa till mig, vart lite stressad i morse. Åkte med pappa till skolan, har bara en lektion. Sen så blir de till att åka till älsklingen. Skriver mer när jag kommer hem. Knäpper även kort på min nya utrustning inför vintern. Kika in senare!



Redo för vintern! 4 okt

Idag hade jag bara två lektioner, åkte hem på lunchen, hade ju 3 timmars hål-timme. Stekte ägg med senap, det godaste jag vet! Sen hade jag fotografisk bild i 3 timmar.. Sen åkte jag hem till mamma för att träffa dem och mormor och morfar.

Mår inge bra, god natt!

Ny vinterjacka 690:-
Nya skor 50:-
Ny mössa 100:-




3 oktober

Idag fyller Lotta år! Grattis!! Hoppas du får en bra födelsedag!

Vaknade precis, vad fan ska man göra idag tro? Älsklingen ska åka i väg och hjälpa sin morbor, det blir inge sånt för mig idag, känner att det bara har varit tråkigt i helegen och i dag ska jag hitta på nå kul! Men vadå förnå? Kanske åka in till valbo med mamma en sväg? Aja det visar sig..

Hörs sen pusss



2 oktober

Usch vilken kväll det var igår, trött och grinig. aja struntsamma...

Idag vaknade jag och min underbara älskling vid 10 tiden, vi hoppade in i duschen på engång sen käkade vi frulle.. Följde sedan med svärmor på bilbingo, usch, bilbingo aldrig mer!! slösa bort en massa jävlapengar, nej fy fan. USCH! Ja sen när vi kom hem så var adam och lotta redan hemma här, vi fikade och busade med den söta ungen! Sjukt söt unge, just love him! Sen åkte älsk och jag i väg för att köpa pizza, ganska gott så där i bland med pizza. Men efter så blir det bara äckligt... kikade lite på tv bara. Nu är det filmen fantastic four ganska bra film!




Sen blir det väl till och sova, kanske hörs sen. Annars nattinatti puss









Ledsen bella, har en tråkig kväll




Hunger i magen

Hungrig. Nu nu blir det något från kyskåpet, hörs puss



provet..

Provet var svårt, men hoppas det gick bra. Nu ska jag ta bussen hem! hörs puss



1 okt

Godmorgongodmorgon!

Gud så skönt jag sovit i natt, har ni sovit gott ni med? Jag gick upp 20 i 7 för att duscha sen käkade jag frukost med pappa.. Frulle är bland det bästa jag vet på morgonen! Jag märkte att det var frost ute i morse så jag bestämde mig för att åka med pappa, och nu är jag här i skolan, 20 minuter tidigare än vanligt! Men det är samtidigt skönt.. Har prov nu på morgonen, de börjar halv 9 och sen efter jag är klar med provet så slutar jag för dagen! Underbart, vad händer i dag då tro? Vad ska alla ni göra i kväll?

<3



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!