FÖR VI HAR BARA FESTEN KVAR FESTEN KVAR...!

Så där ja! då var allt klart i skolan! vilken jävligt underbar kännsla att åka ifrån skolan igår och gjort så mycket arbeten på en och samma dag, började med ett historia prov, ett hyllningstal, en redovisning och sedan redovisa låtanalysen..
UNDERBART SKÖNT!

Åkte hem till mamma igår, startade grillen och hade riktigt mys! Sen så gick jag såklart ut och gick runt fina skutskär.

Nu är det bara till att fixa det sita inför studenten sen så!!


Idag efterskolan ska jag åka ner på stan och hämta ut min balklänning som jag lämnde in för någon vecka sedan för att de skulle sy in den.. Så hoppas den blir bra nu då! Bal om precis en vecka, mys! Imorgon ska Andreas och jag åka in till valbo/stan och köpa kavaj åt honom, men först ska jag träffa Tone i valbo för att fika och kika läget lite. Imorgon slutar jag vid 11 tror jag.. Att man ens ska gå i skolan nu i slutet? man gör ingenting på lektionerna? ..

Den klänningen jag beställde från nelly för ett tag sen satt inge bra, så idag har jag beställt en ny därifrån, hoppas den blir bättre & hoppas den kommer på fredag så jag kan få pröva den!


Åh jusstja, idag skulle jag hem till Andreas kusin och fixa naglarna men det blev nå strul så vi var tvungen att avboka. Men hoppas det går innan onsdag nästa vecka! annars vet jag inte vad jag gör..







HEJDÅ ALLA JÄVLA SKOLARBETEN!!!!, ner i soporna med er, aldrig mer! (inte inom ett halvår iaf, ska ju plugga vidare..)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!